Velika subota najboljim studentima

Na Veliku subotu (03. travnja) ove godine bilo je svečano u Gradskoj vijećnici u Korčuli,gdje je gradska uprava organizirala prijam najboljim korčulanskim studentima, i to :

Željko Farac iz Korčule, student Ekonomskog fakulteta u Splitu, Mari Unković iz Račišća, studentica Pomorskog fakulteta u Splitu,Maja Skokandić iz Žrnova, studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu, Pjer Kosović iz Korčule, student Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Josipa Favro iz Korčule, studentica Filozofskog fakulteta u Splitu i Frano Radovanović iz Korčule, student Sveučilišnog studijskog centra za studije mora u Splitu.

Njih šestorica su pokazali izvrsnost tijekom studiranja za 2009. godinu, i po bodovnoj listi udovoljili da im se dodjeli novčana nagrada po tisuću kuna, rekao je gradonačelnik Korčule Mirko Duhović, sa željom kad završe visoko obrazovanje, da se vrate u Korčulu i na rodni otok, kako bi mogli svojim znanjem poboljšati način boljeg života na otoku, napomenuvši da takvi neće trebati vraćati stipendije.

Pozdravio ih je i predsjednik Gradskog vijeća dr. Lovro Krstulović, očekujući da će ove simbolične nagrade dati poticaj i drugim studentima kako bi i sebi osigurali bolje uvjete pri zapošljavanju, što je i cilj studiranja. Studentima je čestitala i  Željka Marunović iz Odjela za društvene djelatnosti Grada Korčule.

Tekst i snimak : Niko Perić

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Velika subota najboljim studentima

  1. Polu_Skojar (Uredi)

    Sve moje cestitke, od srca ovim isvrsnim KO studentima sa zeljom da ce i u nastavku studija biti primjer drugima a ponos roditeljima te da ce povratkom na rad doijeti Korculi osvjezenja za kojim je toliko potrebna.
    Jos jednom cestam studentima, njihovim ponosnim roditeljima a takodjer i Gradonacelniku za hvale vrijednu inicijativu/praksu nagradjivanja izvrsnosti.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.