Za nas ništa jer “izolacija je prednost”

1365069684vrgorac_cvoristeDubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić na jutrošnjom kolegiju najavio je da će subvenciju za zračni most sa 250 povećati na 300 kuna. Također na sinoćnjoj večeri s ministrom Hajdaš Dončićem dogovoreno je da će ministarstvo i grad Dubrovnik subvencionirati 50 posto cestarine za građane Dubrovnika koji putuju automobilom do Zagreba.

A za ostale stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije koji također ostaju i dalje odvojeni od Domovine nakon što ona uđe u EU 1. srpnja ove godine to ne važi jer, rekao je naš premijer Milanović – izolacija je vaša prednost.

I tako svi mi koji živimo u dijelu županije koji je okružen državama perjanicama svjetske demokracije i napretka – u dijelu očito nevažnog hrvatskog teritorija (sa dva kamena viška!) i koji nema ni kilometra auto ceste ili barem brodsku vezu sjedišta županije sa ostatkom države i svi mi koji smo djeci napravili putovnice radi putovanja do Vrgorca koje traje 3 sata a put do Zagreba automobilom košta u jednom smjeru oko 1.000 kuna – osjećamo se onako kako i zaslužujemo – nije potrebno detaljnije.

T.A.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Za nas ništa jer “izolacija je prednost”

  1. porto (Uredi)

    A sto na to govori naš saborski zastupnik? a možda je još na bolovanju?

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.