Održan izbor za ogranak HSP-a Žrnovo.

image001

Dana 05. travnja 2013. u prostorijama Bratske Sloge u Žrnovu održan je izbor za ogranak HSP-a Žrnovo. U nazočnosti predsjednika HSP-a podružnice Korčula Vjenceslava Paić-Karege predložen je za predsjednika ogranka Žrnovo Jurica Volarević što je i jednoglasno prihvaćeno. Novoizabrani predsjednik se nazočnim članovima zahvalio na podršci nazočnih članova i pritom obratio sa riječima:

Čitam ankete na internet portalima da od 10 ispitanika čak 8 ne vjeruju političarima. Zašto je tako?

Zato jer su se uvjerili da većina političara živi od politike, a ne kako bi trebali za politiku, jer kako drukčije razumjeti olako prelaženje iz stranke u stranku i čudnu pojavu brzog bogaćenja istih, stjecanje materijalnih dobara, kuća, automobila ,stanova, vila i dionica, pa su takve pojave učinile da mnogi ljudi politiku proglašavaju prljavom, sumljivom i lopovskom.

Dopustit ću sebi kao predsjednik ogranka HSP-a Žrnovo da i sam dam svoj sud  o politici na državnoj razini iako su pred nama lokalni izbori. Mislim da je država destabilizirana, gospodarski, politčki i nacionalno. Pred svake izbore u borbi za vlast političari nude promjene i boljitak sa neostvarivim i nerealnim obećanjima, a kasnije se opravdavaju da su zatečeni nađenim stanjem.

Oni bi trebali biti svjesni stanja. HSP Korčule je svjestan stanja i u gradu koji čini preslik stanja i u državi, ali to je pred nama dvostruki izazov i nećemo se služit lažnim obećanjima pa se pravdati za neostvarenje i isticati loše zatečeno stanje za koje znamo da jeste.

Pošalji dalje:

2 komentara “Održan izbor za ogranak HSP-a Žrnovo.

  1. cn (Uredi)

   ne znam di si jaci..u izrazavanju ili s glagolima koji su ti i u glavi…
   ni ovo poligon za takve pacijente..srami se

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.