Poziv volonterima – budite i vi dio Marko Polo Izazova 2013

mpc-296x300

Poziv volonterima – budite i Vi dio Marko Polo Izazova 2013

Pozivaju se sve osobe starije od 15 godina, koje su zainteresirane za pomoć pri organizaciji i odvijanju triatlon utrke ‘Izazov Marka Pola’ koja se po treći put odvija u našem gradu 27. travnja  da se do 22. travnja prijave za volontiranje putem e-maila  info@mpc.korcula.hr.

Vaša pomoć bila bi u vidu pripreme i postavljanja zone izmjene, vođenja pojedinih dijelova natjecanja (plivanje/bicikla/trčanje), suđenja (za one s položenim sudačkim ispitom), itd.

Ovo je jedinstvena prilika da i Vi budete dio ovog događaja i aktivno sudjelujete u organiziranju internacionalne utrke koja se treći put zaredom održava u našem gradu. Volonterski trud, entuzijazam i njihov visoki stupanj motivacije, te direktan kontakt sa sudionicima utrke – kako organizatorima, tako i samim natjecateljima, važni su čimbenici za konačni uspjeh ovog događaja.

Kao nagradu za pomoć i sudjelovanje u ovom sportskom događaju, volonteri će dobiti majicu s logom utrke koju mogu zadržati, provesti vrijeme u društvu vrhunskih sportaša te se družiti sa njima i ostalim sudionicima na prigodnoj večeri kojom će se završiti ova jedinstvena sportska avantura.

U e-mailu trebate obavezno navesti:

ime i prezime,

datum i godinu rođenja,

broj telefona/mobitela,

veličinu majice.

Sva pitanja vezana za volontiranje na utrci također možete uputiti na isti e-mail ili kontaktirati g. Antu Žanetića , koordinatora natjecanja na mob: 091/531 1900 ili g. Ivana Pavića na mob: 091/ 518 2636. 

Pošalji dalje: