Izabran predsjednik HSP-a ogranka Kneže

hsp_knezeU podružnici HSP-a Korčula u mjestu Kneže sukladno odredbama statuta održano je osnivanje HSP-a ogranka Kneže. Za predsjednika ogranka Kneže izabran je sadašnji predsjednik mjesnog odbora Kneže gospodin Ivan Prizmić.

Novoizabrani predsjednik naglasio je da samo poštenim radom možemo izaći iz ove političke, ekonomske i ono najvažnije moralne krize. HSP na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno, dosljedno i pošteno bez ikakove političke trgovine.

Osvrnuo se i na jučerašnje izbore za EU parlament i naglasio da se vodeće dvije političke stranke u državi moraju duboko zamisliti na slab odaziv birača na birališta. Također smatra da su te dvije stranke izričiti krivci za stanje u kojem se nalazi hrvatski narod i država.

HSP

Pošalji dalje:

4 komentara “Izabran predsjednik HSP-a ogranka Kneže

  1. pyong yang (Uredi)

    Ja se u potpunosti slažem s’ novoizabaranim predsjednikom,gospodinom Prižmićem i njegovim suradnicima-ništa bez poštenog rada-kojega u našoj državi nedostaje.Gnušam se pojedinih”takozvanih”političara koji misleći samo na svoju “GUZ…”uznemiravaju ovdašnje stanovništvo nebrojenim telefonskim pozivima,posjetama firmama uz brojna kojekakva obećanja….a sve za potpis…za novce kojima se nadaju u svoju osobnu korist…

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.