Međužupanijsko natjecanje iz prve pomoći

Prošlu subotu 10.04.2010 god, u Dubrovniku održano je Međužupanijsko natjecanje iz prve pomoći pomlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa tj. između ekipa Dub.- neretvanska žup. i ekipa Splitsko dalmatinske žup..

Gradsko društvo Crvenog križa Korčula sudjelovalo je sa jednom ekipom pomlatka  iz OŠ Orebić pod vodstvom mentorice Rozalie Kurilj.

U kategoriji pomlatka bilo je petnaest ekipa, najbolji su bili osnovnoškolci iz Omiša , a u kategoriji  mladeži je bilo sedam ekipa i najbolji su bili srednjoškolci iz Hvara.

Naša ekipa osnovnoškolca je bila peta, ali prva u Dub.- neretvansku županiji , od mogućih 120 bodova oni su imali 110,2 boda što je odlično s obzirom da ekipa iz Omiša  je imala 114,7 bodova.

Zahvaljujući ravnatelju Nenadu Menkadžievu ekipa je na natjecanje otišla u petak i prespavala u hotelu Petki što je doprinjelo dobro plasmanu.

OŠ  „ Petar Šegedin „ Orebić  je ovo prva godina da sudjeluju na natjecanju iz prve pomoći i zahvaljujući trudu mentrorice Rozalie Kurilj postogala ovako dobar rezultat.

Ekipu pomlatka sačinjavali su Anamarija Kurilj, Nikolina Kokor, Ana Roso, Mirna Borić, Marija Brkić i Gea Tolj

Pošalji dalje: