Sutra se otvara hotel Korčula

Voda pod pritiskomDanas je održana cjelodnevna završna akcija uređenja hotela Korčula (od stropa do poda) da bi sutra (utorak 24. travanja 2013.) u sklopu istoimene tvrtke HTP mogao ugostiti zainteresirane probirljivce smještaja i kulinarske ponude.

Hotel ima 20 soba i 4 apartmana, najstariji je hotel u Korčuli (1912) smještan u srednjevjekovnoj jezgri, pravi je spomenik turističke tradicije i korčulani ga oduvijek smatraju srcem svoje turističke ponude.Ispred hotela smo zatekli djelatnika koji su raznim pomagalima brisali unutarnju i vanjsku stolariju.

Među njima i direktor Slobodan Vranješ, nam je sa šmrkom u ruci(dok je prao kamenu terasu), pričao, da je hotel bio zatvoren protekla dva dana, a unazad 15 dana nisu primali goste na spavanje, već su ih radi manjih troškova premještali u nedavno otvoren hotel Marko Polo, dok inače hotel Korčula kao jedini posluje u istoimenoj tvrtki HTP bez sezonskog karaktera, i od sutra prima stalne izletničke turističke grupe, kojima se služi ručak i večera, i po prvi put na nivou HTP Korčula se uvodi drugačija à la carte  prigodna jela, gosti će moći uživati i sami birati ponuđena jela,  uz poštivanje tradicionalnih korčulanskih jela.

Tekst i snimak : Niko  Perić

Pošalji dalje:

2 komentara “Sutra se otvara hotel Korčula

  1. marpad (Uredi)

    najbolji hotel. ljubazno osoblje, solidne palačinke, a i direktor te ljubazno pozdravi kada protrči preko terace

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.