Poziv na predizborni skup koalicije SDP-HNS-HSU u Korčuli

sdp-hns-hsu-logoDrage Korčulanke i Korčulani, pridružite nam se na predizbornom skupu koalicije SDP-HNS-HSU u četvrtak, 16. svibnja, u Domu kulture Liburna s početkom u 20:00 h. Predstavit ćemo naše kandidate i plan Sve za Korčulu koji obuhvaća projekte i smjernice s kojima ćemo zajednički nastaviti graditi budućnost našeg Grada.

Na skupu će vam se predstaviti kandidati zajedničke liste br. 6 za Gradsko vijeće, čiji je nositelj Zoran Čumbelić Čango, potom kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Korčule, Franc Stenek i Lovro Krstulović. Također, Korčuli će svoj program predstaviti i kandidati sa zajedničke liste za županijsku skupštinu čiji je nositelj Oleg Valjalo, te kandidati za župana i zamjenike župana, Mirko Duhović, Matija Čale Mratović i Pero Nikoletić.

Uz navedene kandidate, gostovat će i zamjenik ministra financija, Boris Lalovac, te pomoćnik ministra financija, Branko Šegon.

Očekujemo vas u velikom broju. Korčula je bitna!

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Poziv na predizborni skup koalicije SDP-HNS-HSU u Korčuli

  1. go west (Uredi)

    Kad god ovih dana upalin radio Korculu samo se spominju mladi i školovani i tako unedogled. E, pa nova vlast bi se njih trebala sjetit, ne samo u preizborno vrijeme, nego i kad se otvori neko radno misto, a ne ko dosad namištat natječaje za partijske kolege.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.