Javni poziv za iskaz interesa poduzetnika za pripremu projektnih prijedloga za Europski fond za regionalni razvoj 2013. – 2020.

logoObavještavamo vas da je MINPO objavilo „Javni poziv za iskaz interesa poduzetnika za pripremu projektnih prijedloga za Europski fond za regionalni razvoj 2013. – 2020.“

Svrha poziva je iskaz interesa za pomoć u pripremi projektnih prijedloga za projekte koji će se prijavljivati za programe bespovratnih potpora u sklopu Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ministarstvo nudi besplatne usluge savjetovanja kako bi pomogli poduzetnicima s pripremom projekata. U obzir dolaze projekti minimalno vrijedni milijun, a najviše 6 milijuna eura, koji spadaju u sektore industrije i usluga te turizma.

Na natječaj se mogu javiti svi poduzetnici čije tvrtke iz sektora industrije i usluga te turizma imaju sjedište u Hrvatskoj, koji su ispunili sve obaveze prema državi i koji za projekt nisu koristili državne potpore i sredstva iz IPARD programa. Prednost imaju projekti koji su u visokoj fazi gotovosti i spremni za financiranje.

Tekst javnog poziva nalazi se u prilogu.

Prijave projektnih prijedloga se dostavljaju u elektronskom obliku (isključivo on-line prijavom) popunjavanjem propisanog  prijavnog obrasca kojeg možete pronaći OVDJE.

Natječaj za pomoć Ministarstva otvoren je do 30 lipnja.

Pitanja vezana uz javni poziv možete uputiti i na besplatni MINPO info telefon: 0800/234505 te e-mail adresu: programiranje@minpo.hr.

Javni_poziv_za_iskaz interesa_nacrt__final_30042013

Pošalji dalje: