HDZ i HSP AS u opuštenoj atmosferi u Račišću

racisce3Hrvatska Demokratska Zajednica i Hrvatska Stranka Prava Dr. Ante Starčević neumorni su u svom cilju za boljitak Grada. U Račišću su 15.svibnja 2013., predstavili kandidate za Gradsko Vijeće, kandidata za Zamjenika Gradonačelnika i Gradonačelnika Grada Korčule.

Govornici su na jednostavan i iskren način predočili svoju viziju, bez lažnih obećanja kojih su se mještani imali priliku naslušati proteklih 12 godina.

Ivona Kapor, nositeljica liste za Gradsko Vijeće je predstavila  svoje kandidate, a Darko Tarle, član predsjedništva HSP AS obrazložio je zašto je koalicija HDZ-a i HSP AS najbolja opcija za konačan procvat našeg otoka koji već godinama propada, umjesto da se uzdiže.

racisce2„Ljudi trgnimo se“!, izjava je kandidata za zamjenika gradonačelnika Ive Silića koji je istaknuo problem prometnica, parkinga, ali i neiskorištenih kapaciteta koji zjape prazni- aludirajući pritom na „Liburnu“ koja propada umjesto da Gradu donosi dobit. Istaknuo je i problem neiskorištenosti iz Europskih Fondova, naglašavajući kako se njima koriste i manja mjesta na otoku dok Grad miruje.

Okupljeni su  aktivno sudjelovali prilikom predstavljanja kapetana Silića (ali i ostalih govornika), dajući za pravo da je upravo žalosno što je na Korčuli, koja je nakada bila najnapučeniji otok, došlo do toga da je čak i najrazvijenija gospodarska grana – turizam, postala upitna.

Vinko Kapelina, kandidat za Gradonačelnika Korčule, među raznim temama naglasio je i problem kanalizacije koju su upravo sredstvima iz EU fondova sredila mjesta na otoku, ističući kako je vrijeme da i Korčula napokon iskoristi pružene mogućnosti i dokaže svoju titulu „Bisera mora“, koja je nažalost počela blijediti.

Ugodna se atmosfera nastavila i nakon skupa, kada su se svi opušteno počastili i družili na terasi hotela.

Hrvatska Demokratska Zajednica i Hrvatska Stranka Prava Dr. Ante Starčević, pozivaju sve ljude dobre volje  16. Svibnja 2013. na druženje u konobi „Stane“ u Knežama s početkom u 18:00, a nakon toga i u Žrnovu u 20:00 sati.

S.Ž.

racisce1

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “HDZ i HSP AS u opuštenoj atmosferi u Račišću

  1. Promatrač (Uredi)

    Koliko se može iz slika primjetit ima ih točno 15 u Račišću!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.