Priopćenje KL, HSS i HSLS

plakatNa kraju kampanje za lokalne izbore kandidat za gradonačelnika Vjeran Filippi, njegov zamjenik Ivan Grbin, te Maki Skokandić i Vice Ivančević u ime koalicije stranaka HSS i HSLS i udruge građanima Korčulanska liga su se oglasili priopćenjem za medije ..

Hvala svima simpatizerima i članovima stranaka i udruga koje nas podupiru koji su nam pomogli da ovu kampanju privedemo kraju. Kampanja je što se nas tiče bila drukčija, napravili odmak od klasičnog načina predstavljanja, više smo koristili on-line medije, e-mail marketing, web portale, youtube, obilazili smo firme, građane, slušali probleme i prijedloge, te nudili naša rješenja. Ukoliko je bilo nespretnosti u izjavama prema bilo kome, za njih se ispričavamo.

Nadamo se kako nismo bili nametljivi. Nastojali smo ne zagaditi prirodu, znakove i pročelja, za ljepljenje plakata smo koristili isključivo ili javne prostore za tu namjenu ili privatne prostore uz odobrenje vlasnika.

U kampanji smo pokazali biračima kako imamo najbolji tim, kako smo u potpunosti kompetentni preuzeti ovaj grad, kako želimo, znamo i hoćemo raditi i brinuti o svim aspektima ove lokalne zajednice.

Rekli smo, i ponovo naglašavamo kako nam politika nije presudna, kako se nećemo dijeliti na crvene, plave žute, zelene, live i desne, kako ćemo uspostaviti drukčiji, otvoreniji način komuniciranja s građanima i institucijama u gradu.

Izabrali smo za ove izbore široki savez stranaka, udruga i nezavisnih kandidata sa ciljem da naglasimo važnost suradnje građana na lokalnim izborima. Da je to tako potvrđuje što u kampanji nigdje nismo spominjali stranke već smo se predstavili kao odgovorni građani zreli za posao koji nas čeka.

Vaše biračko pravo ostavljamo vama samima, kakve god imali stavove i koga god zaokružili nećemo vas dijeliti na vaše i naše, dapače bit će nam drago ako iskreno iznosite svoje stav, hvalite ili kritizirate.  U sredini, u timu, gdje svi misle isto se ništa pametno ne može roditi.

Svoje prijatelje, osobe koje nas podržavaju molimo da izađu na izbore, te nam dadu svoj glas, da zaokruže Vjerana (1) za gradonačelnika i Ivana za zamjenika, te listu za Gradsko vijeće broj 2, a sve ostale da izađu na izbore te rasterećeno, bez političkih predrasuda,  nadasve odgovorno, glasuju za gradonačelnika  za kojeg misle da je najkompetentniji voditi Grad, te za listu za vijeće koju smatraju da će biti najbolja u obavljanju uloga koje ima gradsko vijeće. Budućnost? Nije nas strah!!

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Priopćenje KL, HSS i HSLS

Komentari su zatvoreni.