HDZ i HSP AS zatvorili predizborno predstavljanje skupom u Pupnatu

IMG_6862Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević predstavili su svoju listu za Gradsko vijeće, kandidata za zamjenika Gradonačelnika i Gradonačelnika Grada Korčule na posljednjem, ali ne i manje važnom predizbornom skupu u Pupnatu.

Uz neočekivano velik broj odzvanih ljudi, skup je otvorio Mile Perdija, Predsjednik Temeljnog ogranka HDZ Pupnat, koji je u svom govoru istaknuo da mu je velika čast biti uz ovakav sastav ljudi koji će se pošteno boriti za boljitak Korčule i svakog pojedinca željnog da se napokon stane na kraj dosadašnjoj vlasti!

IMG_3412U istom tonu nastavio je i Ante Tvrdeić, Predsjednik Mjesnog odbora Pupnat i Kandidat za Gradsko vijeće Grada Korčule. On je nabrojao sve projekte za koje se izborio Branko Bačić, a koji su trebali biti učinjeni od strane vladajućih u Korčuli u proteklih 12 godina.

Na skupu su ponovno prikazani propusti obećani na prethodnim izborima, koji se nikada nisu ostvarili, a donosili su pobjedu koja se pokazala kao najgori mogući izbor.
Ivona Kapor je i Pupnaćanima ponosno predstavila svoju listu za Gradsko vijeće, ponovno aludirajući na njihovu želju i volju da se dosadašnjoj vlasti konačno stane na kraj i povede Korčulu u bolju budućnost.

Marinko Pažin, kandidat za zamjenika Gradonačelnika Ivo Silić i kandidat za Gradonačelnika Vinko Kapelina, u svojim su dojmljivim govorima privukli pažnju okupljenih predstavljajući im sve greške kojih je dosad bilo puno, a koje se mogu ispraviti, osvijeste li se birači napokon i daju svoj glas za naše bolje sutra.

IMG_1839Na sveopće oduševljenje prisutnih, na kraju skupa pojavila se i Ruža Tomašić koja je svojom pojavom, a kasnije i riječima, rasplamsala već goruću atmosferu okupljenih u Domu kulture u Pupnatu.

Malo nakon Ruže, mikrofona se prihvatio i Ivan Šimunović, koji je dobio veliki pljesak od veselih mještana otoka nakon što je izjavio kako se nada da se bliži kraj dosadašnjoj manipulaciji lažima serviranih od strane čelnika.

IMG_8797Na Velom Vrhu su članovi HDZ i HSP AS nakon duge 22 godine postavili zastavu Republike Hrvatske, na koju je postavljeno koplje čekalo još od davne 1991. godine. Nakon previše dugih godina, zastava slobode našla je svoje mjesto pod suncem i u Pupnatu, svojom snagom pokazujući da nikad nije kasno za promjene.

Okupljeni su se imali priliku počastiti i opustiti uz harmoniku, gitaru i pjesme koje su svojim riječima dale mještanima nadu u zasluženo bolje sutra, završavajući riječima “Hrvat sam bio i Hrvat ću biti, živjela Hrvatska”!

S.Ž.

Pošalji dalje: