Ostavka Vicka Ivančevića na mjesto predsjednika HSLS-a Korčula

Vicko2Dragi sugrađani,

iako osobno razočaran rezultatima jučerašnjih izbora za Grad Korčulu jer naš kandidat za gradonačelnika Vjeran Filippi nije ušao u drugi krug, a lista HSS-HSLS nije polučila rezultat koji smo očekivali, zahvaljujem svima koji su izašli na izbore, a posebno svima vama koji ste dali glas našem kandidatu i našoj listi. Smatrao sam i još uvijek smatram da je Vjeran bio najbolji i najkopetentniji od sva tri kandidata. Onaj koji bi u Korčuli napokon napravio nužan zaokret, ali većina je očito, iako na moje osobno žaljenje, imala drugačije mišljenje.

Činjenicu da je HSLS nakon osam godina ostao bez predstavnika u Gradskom vijeću držim svojim vlastitim političkim neuspjehom pa stoga iz moralnih razloga podnosim ostavku na mjesto predsjednika HSLS-ovog ogranka Korčula te se povlačim iz gradske politike. Zahvaljujem svima koji su pratili moj rad u Gradskom vijeću u protekla dva/tri mandata, koji su me podržavali, bodrili i tjerali da budem jedan od najaktivnijih vijećnika. Tu dužnost sam uvijek obavljao iskreno i s ponosom, trudeći se da svojim radom doprinesem funkcioniranju našeg grada, volonterski posvećujući svoje privatno vrijeme za opće interese, često i na štetu mog obiteljskog života.

Čestitam svim izabranim vijećnicima u nadi da će dobro i pošteno obavljati svoje funkcije na dobrobit Korčule.

Vicko Ivančević

Pošalji dalje:

6 komentara “Ostavka Vicka Ivančevića na mjesto predsjednika HSLS-a Korčula

  1. sova (Uredi)

   Neki destruktivci uvijek imaju glupe komentare. Žalosno je što mladi i kvalitetni kadrovi odustaju. Nadam se da će Vicko još jednom promisliti.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 1. norant1968 (Uredi)

  pošteno, no mislim da nije korektno se nakon poraza povući iz javnog političkog života grada korčule samo zbog lošeg rezultata ( ako su posrijedi drugi razlozi onda ok ), prepustit mjesto predsjednika drugome je uredu ali i dalje treba se zalagat za stavove zbog kojih ste ušli u politiku, pogotovo kad se radi o mladim ljudima ispred kojih je još dug život. Moramo bit korčulani i u porazu i u pobjedi, ovo je moj osoban stav.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Ja (Uredi)

  Nažalost shvatio je i Vice ko je Hss i bolje mu se je maknut nego sad opet namještati raznorazne Hss-ove igrače na različite pozicije a on jadan nemore ništa a boli ga kako bi ga ljudi gledali po gradu. Svaka čast Vice iako ti je greška što si iša u koaliciju s njima u startu i tebi i Vjeranu.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. kukalo (Uredi)

  stvarno velika šteta da korčula gubi mladog ambicioznog političara zbog uhljeba ***********

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.