Nikola Dobroslavić pobijedio u prvom krugu

images (1)Kandidat koalicije HDZ, HSU, HSLS i HSP-AS Nikola Dobroslavić sa osvojenih 55,04 posto glasova, pobjednik je lokalnih izbora za župana Dubrovačko-neretvanske županije već u prvom krugu.

Kandidat koalicije SDP, HNS i HSS Mirko Duhović sa 27,26 posto glasova nije mu bio ozbiljna konkurencija kao ni kandidat DDS-a Milan Perić koji je osvojio 6,39 posto te Željko Kulišić, kandidat HSP-a i A-HSP-a sa 5,09 posto osvojenih glasova.

Uz pobjedničku koaliciju HDZ, HSU, HSLS, HSP-AS koja je osvojila je 41,57 posto u novim saziv županijske Skupštine ulazi koalicija SDP, HNS, HSS sa 26,86 osvojenih glasova, lista Most sa 9,97, DDS sa 9,54 te Laburisti sa 5,60 posto osvojenih glasova.

Koalicija HSP-a i A-HSP 4,51 te lista HČSP-a sa 1,94 posto glasova nisu prošle izborni prag.

A.H. Dubrovački vjesnik

Pošalji dalje:

8 komentara “Nikola Dobroslavić pobijedio u prvom krugu

 1. žrnovac (Uredi)

  Hvala za: gradski park, centar za kulturu, dom u žrnovu, asfaltiranu cestu do Račišća, katamaran za split, noćne trajektne linije, vatrogasni dom, zaobilaznicu žrnova, stanicu za tehnički pregled, hitnu pomoć, bazen, parking s šoping centrom….

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. neutralni (Uredi)

   Za 12 godina moglo je bit i više, ali ni ni malo.
   Sad kad je poša ča možemo pokušat bez predrasuda ocjenit njegov mandat.
   Istina da nas je nervira prvenstveno sporošću, beskonačnim opravdanjima za najbanlnije stvari, favoriziranjem mještana Žrnova, loše ustrojenim Hoberom, pretvaranjem zakrjana u menzu(prtiv njega su najviše oni kojima je to omoguči), oglušivanje na želje i potrebe Korčulana i ima toga još koliko hočeš. Najgora stvar koju nan je ostavi je Liburna. To če ga obilježit za sva vremena. Uz sve to mora mu se priznat doprinos njega i onih koje je bira da sa njim rade u gore navedenim projektima, a bilo bi glupo da ih nema nakon 12 godina.
   Puno uspješniji mandat od predhonika i nedovoljno za velike pohvale.
   Reka bi -3.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. cestar (Uredi)

  Ne brinite se , čeka ga misto u Zagrebu, sve je ovo bila farsa, zna je on da nema šanse protiv Dobroslavića.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. maslačak (Uredi)

  A titula jednog od najsiromašnijih otočnih gradova?!
  na tome mu najviše hvala

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.