Zahvala liste HDZ – HSP AS

hdz_hspasZahvaljujemo svim biračima koji su pokazali da u Korčuli pušu novi vjetrovi i iznimno nam je drago što su donijeli pobjedu listi HDZ – HSP AS sa stotinjak glasova prednosti, što je zaista uvjerljiva pobjeda.

Hvala svima što su nam iskazali povjerenje i kao što smo na našim skupovima znali reći ‘mi smo ti koji vas neće razočarati’.

Posebno zahvaljujemo našim biračima iz Čare, kojima je bilo iznimno teško s obzirom da je Čara takozvani “tabor SDP-a” – dr. Davor Penić je predsjednik županijskog SDP-a a Mladen Marelić je predsjednik korčulanskog SDP-a i Saborski zastupnik – pa smo unatoč tome u Čari ostvarili uvjerljivu pobjedu prvi put u 12 godina. Iznimno smo ponosni jer “Čara je napokon poplavila”.

Ovim putem čestitamo svim kolegama i kolegicama koji su ušli u Gradsko vijeće i nadamo se suradnji.

Čestitamo i članovima liste SDP-HNS-HSU i svim listama koje su sudjelovale na ovim izborima i koje su se trudile ostvariti što bolji rezultat.

Nadamo se da će neutralni i nezavisni vijećnici podržati “relativnog pobjednika” kao što su to napravili i zadnji put.

Za kraj, pozivamo sve građane Grada Korčule da iskoriste priliku za promjenu stanja u Gradu nakon 12 godina. Korčula zaslužuje gradonačelnika iz Korčule jer samo takva osoba može vratiti Korčuli sve ono što je izgubila.

Hvala Vam svima i idemo pobijediti jer smo jednostavno bolji.
HDZ – HSP AS

Pošalji dalje:

3 komentara “Zahvala liste HDZ – HSP AS

 1. neutralni (Uredi)

  Ala dosta više o listama, tu smo učinili što smo učinili.
  Idemo malo o novemu gradonačelniku. Nisu se ni jedan ni drugi zahvalili na glasovima?
  Biće da ih je strah od postova.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. neutralni (Uredi)

  Možda bi bilo bolje da se načelnik vadi iz šešira, baren nebi bi dužan nikome ništa. Ionako je sve lutrija, rjetko pobjedi najbolji.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.