Zahvala nositelja koalicijske liste SDP-HNS-HSU biračima Grada Korčule

nositelj-liste-cangoPoštovane sugrađanke i sugrađani,

Prvi krug izbora je završen, samo je dan iza nas, glasovi su prebrojani, rezultati poznati…

Poznata Vam je i činjenica da smo kao koalicija stranaka SDP-HNS-HSU, u srazu šest listi u borbi za mjesta u Gradskom vijeću, održali svoje dosadašnje pozicije. Imamo šest vijećnika u GV-u, unatoč činjenici da smo kao lista (prema ukupnom broju dobivenih glasova) ostvarili drugi izborni rezultat.

SDP je sa pet vijećnika ostao najbrojnija stranka u Gradskom Vijeću, naš partner HNS ima jednog vijećnika, tri žene kandidatkinje naše koalicije postale su članice GV-a i mi smo uvjereni da je ovo odličan rezultat koji nam ni najveći optimisti u Gradu nisu predviđali.

U izrazito negativnom izbornom okruženju, ostali smo jedini Grad u našoj Županiji, s istim brojem vijećnika i sa SDP-ovim gradonačelničkim kandidatom koji ulazi u drugi krug s velikim izgledima za pobjedu.

Situacija u GV-u, mjesto Predsjednika i većina potrebna za stabilnu podršku izvršnoj vlasti, neće se formirati na relativnoj pobjedi koalicije HDZ-HSP AS, jer broj vijećnika naših koalicija (da ih podsjetimo) – je isti pa je moraliziranje brojem glasova i poziv na nekakav postizborni „fair-play“ po našem sudu suvišan!

Čestitamo biračima i to svima, bez obzira za koga su glasovali, jer glas je najmoćniji instrument demokracije, a svi oni svojim su odazivom indirektno podržali te potvrdili naš slogan: KORČULA JE BITNA!

Čestitamo i svim listama koje su se u poštenom i argumentiranom natjecanju borile za ulazak u GV, a posebno čestitamo vijećnicima koji su prošli u novi saziv GV-a.

I na kraju, dvojba – treba li čestitati ili ne, pa makar i na relativnoj pobjedi ljudima iz koalicije HDZ-HSP AS, istim onima koji su dijelili promotivne letke na kojima su zloupotrebljavali simbole naše koalicije, ismijavali članove liste, unosili nemir i konfuziju među svim biračima, drage Korčulanke i Korčulani, ostavljamo Vama na razmišljanje…

U drugom krugu izbora za gradonačelnika, očekujemo poštenu borbu, očekujemo da su članovi koalicije HDZ-a i HSP AS-a istrošili arsenal svojih neumjesnih izbornih šala i pošalica te očekujemo pobjedu naših kandidata Franca Steneka i Lovra Krstulovića, jer za Grad Korčulu SVAKI DAN JE BITAN.

Srdačno!

Nositelj Liste SDP-HNS-HSU – Zoran Čumbelić Čango

Pošalji dalje:

7 komentara “Zahvala nositelja koalicijske liste SDP-HNS-HSU biračima Grada Korčule

 1. neutralni (Uredi)

  Priznajte ovi put je dobi HDZ. A centru je najbolje da podrži načelnika koji go bude da bude jer vijeće je ionako nebitno, samo da ne gledamo ponovljene beskorisne izbore ko prin dvi godine.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. runjav12 (Uredi)

  Ja bi spoji jednega načelnika i drugega zamjenika. Pogodite koje.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Blacanin HDZ (Uredi)

  Ocito je da ova stranica objavljuje samo komentare koji pisu protiv SDPa a blokira sve one protiv HDZa. Za svaku pohvalu webmasteru !!! To je demokracija

  ————————————————
  ADMIN – Mnogi komentari nisu na nivou koji priželjkujemo, ali Vaši su daleko daleko ispod svega pa se automatski brišu.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Ja (Uredi)

  Ala ************ pustila te je žena danas na internet i tu ništo pametuješ di si bi dosad ja san bar napisa 5 komentara kontra hadezea i da ti još ništo rečen za 15 dana je drugi krug pa doji opet

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. piplmasttrastas (Uredi)

  A najviše hvala insajderima koji su im na prevaru donijeli šesti mandat na uštrb grozda. Priča se o šaranju listića konkurencije kako bi ih se učinilo nevažećima. Ej, u čari su se glasovi brojali do ure u noći, a bilo je čak 25 nevažećih. Pametnom dosta.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 6. piplmasttrastas (Uredi)

  Pardon, u račišću je bilo 25, a u SŠK čak 31 nevažeći.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.