Priopćenje Hrvatskih laburista

laburisti_logoDragi sugrađani i birači

Evo nakon sto ste dali svoju presudu htjeli bi zahvaliti svim našim biračima (istina mogli smo i osobno koliko ih je!). Usprkos rezultatu ispod očekivanja nećemo odustati od naše borbe za bolje sutra kako Korčule tako i županije a time i domovine.

Misli globalno, a djeluj lokalno smo doslovno shvatili i nastavit ćemo borbu za bolje sutra svim legalnim vaninstitucionalnim sredstvima. Kako smatramo da je kampanja bila prekratka da bi prezentirali sve naše stavove i program namjeravamo i dalje aktivno sudjelovati u političkom životu Grada i županije te predlagati rješenja koja smatramo najboljima i nećemo se ustručavati kritizirati sve ono što smatramo pogrešnim. Sva naša 64 glasa smatramo važnim i boriti ćemo se da se čuju.

Bit demokracije leži u mogućnosti da se čuje i drugo mišljenje stoga molimo javnost da sasluša što imamo reći do sljedećih izbora jer ne namjeravamo sada stati nego aktivno raditi na promicanju naših stavova i projekata za koje se zalažemo, da bi građanima drugi put bilo lakše birati.

Pobjednicima izbora koaliciji HDZ-HSP-AS čestitamo i želimo im puno uspjeha u radu na dobrobit svih nas i naše djece. Očekujemo vidjeti razliku, kako u riječi, tako i u djelu od svih prijašnjih pobjednika izbora.

U skladu s našim Statutom članakom 46. ne namjeravamo nikom od kandidata za Gradonačelnika dati podršku i očekujemo od građana i naših birača da glasuju u skladu sa svojom savješću.

Mi nismo isti – mi smo laburisti
Hrvatski laburisti- podružnica Korčula

Pošalji dalje:

4 komentara “Priopćenje Hrvatskih laburista

 1. norant1968 (Uredi)

  manje hladit jezik više radit jasno ne za osoban interes, očekujem da će Vaš president dati ostavku nakon ovako loših rezultata na izborima mislim na gosp Lesara ako je dosljedan svojih stavova (koja su puna moralnosti i etičnosti)pogotovo kad sebe vidi kao treću najaču stranku u rh, imate ispit dosljednosti….jasno da me se krivo ne shvati neman ja ništa protiv nijedne stranke i ovakav naćin vođenja politike me ne zanima, ne uklapa se u moje stavove..

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Žarko Žaknić (Uredi)

   sve u redu svak ima pravo na svoj stav i mišljenje, ali Hrvatski laburisti na državnoj razini imaju odlične rezultate i nikako nismo podbacili, prešlo se prag u dosta županija prije gdje prije nismo ni postojali , kao i u našoj, pripremamo teren za sljedeća parlamentarne izbore, jesmo i ostajemo treća po snazi stranka u hrvatskoj jer naše rezultate mjerimo bez koalicija i lako su mjerljivi dok se dosta drugih u koalicijama sprema od loših rezultata i pokrivaju drugima , a naknadno ih ucjenjuju, odgovor na provokaciju gosp. Puhovskog mogli ste čitati na portalima

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
   1. Žarko Žaknić (Uredi)

    evo i odgovora , prenosim dio
    KAŽE Puhovski da “Laburisti nisu osvojili ništa, da su doživjeli potop”. Gospodine Puhovski, izbori još nisu završili.

    Mi smo kampanju proveli sa 700.000 kuna u cijeloj Hrvatskoj (nasuprot MILIJUNIMA jako velikih i jako poštenih stranaka) a to što su nam radili SVI, načini na koje su nas “tukli”, e to je već priča za kriminalnu policiju, ali ne onu Hrvatsku.

    NO, unatoč tomu, Laburisti na svojim prvim lokalnim izborima (!!) imaju 135 vijećnika i skupštinara, a u općini KRIŽ (Zagrebačka županija) naš kandidat za načelnika Marko Magdić pobjednik je i ulazi u drugi krug u kojem je pobjeda samo formalnost.

    TAKOĐER, u VELIKOM TRGOVIŠĆU (Krapinsko-zagorska županija) naš kandidat za načelnika Robert Greblički ulazi u drugi krug i vjerujemo da je samo formalnost da zaključimo i drugi načelnički mandat!

    Je li to potop u zemlji kriminalnih navika, kumovanja i manipulacija, crvenih i plavih, nihilizma i kolektivne apatije – zaključite sami.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. neutralni (Uredi)

  Zašto niste pošli sa nekim mlađin kao nositeljem, možda bi imali više šanse za prolaz?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.