Zahvala biračima HSP-a

v.paic-karega-217x300

Štovane sugrađanke i sugrađani!

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo zahvaliti svima Vama koji ste dali potporu svojim glasom NAŠOJ Hrvatskoj stranci prava i ljudima na njenoj listi. Nadali smo se malo boljem rezultatu a i sa ovim smo jako zadovoljni.

Prisutni smo na ovom području već 22 godine i  UVIJEK SMO BILI I OSTALI SVOJI. Stranka nakon ovih izbora ima zdrave temelje da u razdoblju od sljedeće 4 godine postigne još bolji rezultat. Priliv članova i simpatizera iz dana u dan je sve veći i veći.

Iskreno se nadamo da ćemo u sljedećem razdoblju naći i pravu osobu koja će biti naš kandidat za gradonačelnika. Očekujemo od budućeg saziva gradskog vijeća više tolerancije i zajedničkog dogovora i nadamo se da ćemo okrenuti novu stranicu za budućnost svih nas i budućih naraštaja.

Znat ćemo opravdat vaše povjerenje.

Za kraj želimo napomenuti da u našoj domovini traje akcija prikupljanja potpisa da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca. Potpise prikuplja gradanska udruga “U ime obitelji”. Za referendum je potrebno 350.000 potpisa. Ovim putem pozivamo članove i simpatizere da neizostavno daju svoju podršku.

Zadnji rok prikupljanja potpisa je 26.05.2013. Svoju podršku možete dati nedeljom ispred katedrale Sv.Marka u Korčuli imedu 11:00- 13:00 sati. Mi u HSP-u smatramo da hrvatski narod nije vezan ni uz Brisel i gay parade nego uz Boga i katoličku crkvu.

Još jednom veliko Vam HVALA!
Pravaški pozdrav BOG I HRVATI!

Vjenceslav Paić-Karega

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=we3O8UdYDNU[/youtube]

Pošalji dalje:

6 komentara “Zahvala biračima HSP-a

 1. neutralni (Uredi)

  Bravo Vjenci, iako nisam pristalica tvog političkog uvjerenja čestitam na dosljednosti.
  Na kraju krajeva stranke su nebitne u komunalnim problemima koji su osnovni prolem kojim se bavi lokalna uprava, zato podrška tebi jer znan da voliš Korčulu i želiš joj sve najbolje.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. mindel (Uredi)

   Svaka čast na dosljednosti,ali pitanje koliko bi dosljednost trajala da je o njemu ovisilo formiranje Vijeća !?

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Sdp (Uredi)

  to bi hotila potpisat i večina SDP-ovaca, ali ne smi jer to znači kraj političke karijere. Jučer su dobili pjusku s nametanjem obaveznog seksualnog odgoja-koja je bila tipična sabotaža u njihovoj maniri…Ako bi se stranke bavile samo kumunalijom onda najbolje da se zatvore skule. Cilj su EU fondovi i veliki projekti, prometna povezanost i strategija, subvencije, a kako bi se inače bazen napravi…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. neutralni (Uredi)

   Kad sam rekao da se lokalna zajednica bavi komunalnim problemima nisam isključi EU fondove niti bilo koje druge izvore financiranja. Većina toga što se financira iz raznih izvora, a preko lokalne zajednice su komunalni projekti. Lokalna politika ne odlučuje o političkim pitanjima te je klasično političko opredjeljenje (livo, desno, centar) nebitno. Bitni su ljudi koji mogu što brže provesti željene projekte.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. BUBU (Uredi)

  A joj,jadni ti smo .
  Najbolje da se vratimo gdje nam je mjesto jer ovo je reakcija zaostalog naroda koji treba natrag u spilje !!!!
  Najiskrenije zelim svima veliki neuspijeh u skupljanju potpisa.

  FYI: Dolazim iz heteroseksualne obitelji i heterseksualac sam.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.