Priopćenje “Korčulanskog grozda” o prijavi Državnom odvjetništvu

grozdIspričavamo se svim našim glasačima i simpatizerima što Vam nismo prije zahvalili na potpori, nalazeći se u veoma delikatnoj situaciji.

Poslije završenih izbora pomirili smo se s tim, da nismo prošli i ako su nam pojedine informacije koje smo primali sa biračkih mjesta bile vrlo čudne. Sutra dan, počeli smo dobivati informacije o događanjima na biralištima od vrlo relevantnih dobronamjernih osoba svih političkih orijentacija pod uvjetom da ostanu anonimni.

Nakon svih tih saznanja poslali smo svoja dva promatrača u Gradsko izborno povjerenstvo, da prekontroliraju glasačke listiće.

Nakon uvida u njih, odlučili smo se žaliti Županijskom izbornom povjerenstvu i upoznati ih sa našim saznanjima.

Obzirom da Županijsko izborno povjerenstvo nema mogućnosti procijeniti falsifikate već samo ispravnost i neispravnost glasačkih listića, uputili smo prijavu protiv nepoznatih počinitelja Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku i o svemu obavijestili GONG.

Isto tako ćemo u žalbenom roku poslati žalbu Vrhovnom sudu. U prilogu možete vidjeti tekst naše prijave Županijskom državnom odvjetništvu.

Još jednom se zahvaljujemo svim našim glasačima i simpatizerima.

PDF DOKUMENT – Prijava protiv nepoznatih počinitelja prilikom izbora za Gradsko vijeće Korčula

Udruga Korčulanski grozd i Nezavisna lista Dr. Davora Jurišića

Pošalji dalje:

4 komentara “Priopćenje “Korčulanskog grozda” o prijavi Državnom odvjetništvu

 1. Ni gotovo? (Uredi)

  Ništa nije gotovo. Ovo već u Korčuli traje godinama. Na izborima se čini svašta. Di je ovdi demokracija. Križat listiće prilikom zbrajanja, ma Bože sačuvaj?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. noryuki (Uredi)

  lako se da zaključit da se i ovo odnosi na, citiram: pametne, sposobne, etične, mlade, visokoobrazovane, suosjećajne, iskrene, druželjubljive, časne, ponosite, karakterne članove jedne ugledne i jake hrvatske stranke koja je zapravo glavno utočište, prigrljenih i zamaskiranih *********************

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Celebrity (Uredi)

   Pitam se gdje su ti jugo-komunisti, prigrljeni i zamaskirani jugo-komunistički ostatci, zna se u kojoj su stranci, samo su zaboravili gdje su bili prije,tek su nakon 2-3 godine ušli u stranku, kad su vidjeli da je propala Jugoslavija,u ono vrijeme su prvi nosili štafetu, nosili crvene karanfile, ne odlazili u crkvu, zna se tko je uništio lijepu našu, ispada sada da su u gardi bili samo oni i da ne nabrajam dalje, ima puno toga. Činjenica je da su oni lažirali u nekim mjestima izbore jer su neke stvari čudne. Vidjet će se u drugom krugu. Oni zovu po kućama da se ide glasat…

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
   1. Bili (Uredi)

    Senjaj koji je momak lani na 22.06. maha jugoslavenskon bandiron na plokati i čiji ga je **************** nagradi pljeskon pa će ti puno stvari bit kjaro

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.