Priopćenje koalicije HSLS – HSS – Korčulanska liga

koalicijaKoalicija stranaka HSLS, HSS i građanska udruga Korčulanska Liga prije drugog kruga izbora za gradonačelnika Grada Korčule se obratila korčulanskim biračima posebnim priopćenjem.

Unatoč pokušajima u proteklim danima da se naša koalicija razbije u cilju osiguranja većine u gradskom vijeću, ostajemo zajedno u potpunosti predani našim vrijednostima i programu; osobna sloboda, društveno odgovorno poduzetništvo, jačanju lokalne i regionalne samouprave, apsolutnom poštivanju političkih i svih drugih ljudskih prava svakog pojedinca te osjećaju odgovornosti i predanosti prema našem Gradu i otoku.

Ovim putem želimo poslati jasnu poruku svim građanima našeg grada, ali i šire, da pravo svakog pojedinca da bira i bude biran, te pravo da sudjeluje u političkom životu lokalne zajednice, ne smije biti ugroženo nikakvim pritiscima.

Stranke i kandidate za gradonačelnika koji sudjeluju u drugom krugu izbora pozivamo da svoj program s kojim namjeravaju Korčulu pokrenuti kako bi se mogla nositi sa izazovima budućnosti predstave biračima.

Građane pozivamo da iskoriste svoje pravo ali i obavezu da se o kandidatima i njihovim programima informiraju te da donesu odluku bez pritiska od strane obitelji, poslodavca, stranaka ili okruženja. Odgovornost za budućnost Korčule je u njihovim rukama.

Što se nas tiče u Gradu Korčuli ćemo nastaviti na isti način kako smo to i započeli, konstruktivno i radno. U Gradskom vijeću ćemo podržati onu opciju za koju se odluče glasači u drugom krugu izbora 2. lipnja, kako bi osigurali Korčuli stabilnu i odgovornu vlast.

Na temelju dosadašnjih iskustava smatramo da je jedino tako moguće osigurati funkcioniranje vlasti ali i potaknuti vodeće hrvatske i korčulanske stranke da interese Korčule stave ispred interesa svojih stranaka. Nastavljamo Zajedno – za Korčulu koja radi!

Pošalji dalje:

7 komentara “Priopćenje koalicije HSLS – HSS – Korčulanska liga

 1. fajer (Uredi)

  evala ljudi! Ostali ste dosljedni, svaka vam čast. Nije važno jesu li crveni ili plavi, glavno da su vladajući, a onda su i fotelje sigurne. Ma sa tom logikom nikad nećemo naprijed.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. jakov (Uredi)

   frajeru ! dogovor je koalicije HSS-A HSLS-A I KORČULANSKE LIGE da ne želimo nikakve fotelje samo da ovaj grad ide naprid što ćemo i dokazat u radu vijeća !

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Boduluca (Uredi)

  Bravo, prodane duse, neka vas sram bude. Ko strvinari cekate nad lesevima. Grozim
  Se pomisli sa ce netko od vas odlucivat o necemu u ovome gradu. ***********************

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Boduluca (Uredi)

  Ha ha ha dobar si jakove, dobar si, a da se ustipnes i probudis !!!!!!!!!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. mindel (Uredi)

   KO BI NAM UGODI TAJ SE JOŠ NI RODI-UVIK KONTRA !!!!!!!
   Zato nam i je ovako !!!!
   Prvi put da se vidi nekakvo realno rješenje,opet ne vridi.
   Kad ste već kod fotelja,u kulturnom svitu,od kojeg smo mi očito daleko,nakon smjene vlasti sve političke funkcije se stavljaju vlasti na raspolaganje,što tu ima čudno.To je to, i kad to shvatimo onda će nam možda biti lakše. Kod nas je očito tragedija kad netko ostane bez posla i brzo zaboravi da ga je na taj posao stavila politika.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.