Izbori 2013 i iKorcula.NET

Stenek je osobno čestitao Kapelini nakon prvih rezultata.

Stenek je osobno čestitao Kapelini nakon prvih rezultata.

Nakon što smo u oba kruga prvi objavili prve neslužbene rezultate izbora koji su se pokazali točni i precizni i nakon ankete provedene na portalu koja je također u točan postotak od 2% (kad se uračunaju nevažeći listići) razlike predvidila rezultat izbora za gradonačelnika neskromno se hvalimo praćenjem ovogodišnjih izbora u Korčuli, što potvrđuje i velika posjećenost portala.

U dva mjeseca objavili smo točno 90 članaka, priopćenja, poziva, programa, obavijesti, rezultata itd. koji se odnose na protekle izbore i svima su objavljeni besplatno da bi svi imali ravnopravan tretman s ciljem transparentnosti izbora i dobre informiranosti birača.

Također putem našeg portala i radio streama mnogi van Korčule imali su priliku slušati sučeljavanja i predstavljanja svih kandidata uživo makar u tom trenutku bili na drugoj strani svijeta.

Što se tiče komentiranja članaka, obrisali smo ih stotine i veoma smo nezadovoljni čak i mnogima objavljenima iz kojih smo barem uklanjali neprilične izraze pa ćemo vjerojatno implementirati komentiranje samo putem “Facebook accounta”, što je skoro pa postala uobičajena praksa na drugim portalima.

Pratite nas i dalje i nadamo se niže vašim prijedlozima, komentarima ili kritikama.

T.A.

Pošalji dalje:

2 komentara “Izbori 2013 i iKorcula.NET

 1. Beris Belić (Uredi)

  Tino, implementiraš li taj facebook posrednik komentiranja članaka,
  dio posjetitelja ovog portala si zakinu za isto, a većinom su to svakodnevni posjetitelji od samog nastanka ikorcule net.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Zakrjan (Uredi)

   Slažem se s berisom,ja nit imam nit želim imat facebook account

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.