Zahvala Vinka Kapeline

kapelinaDrage Korčulanke i Korčulani,

Zahvaljujem Vam što ste svojim glasom na izborima jasno poručili kako naša Korčula može i mora bolje te da stoga treba učiniti zaokret.

Podrškom koju ste dali meni i mom zamjeniku, ali i našoj pobjedničkoj listi za Gradsko vijeće, omogućili ste da s timom časnih i sposobnih ljudi  Korčulu počnemo vraćati na putove nekadašnje slave.

Predstavili smo čitav niz ideja i projekata koji će naš Grad učiniti boljim mjestom za življenje. S Vašom podrškom i obavezom koju ste stavili pred nas kada ste nam dali povjerenje za upravljanje Korčulom, te ćemo projekte i realizirati.

Sve važne odluke za Korčulu donosit ćemo, kako smo i najavljivali, u dogovoru s Vama i strukom. Zajedno ćemo postići više i stoga Vas pozivam da političke razlike podredimo interesima Korčule. Da svi Vi idejama i prijedlozima činite da naš Grad bude što bolji, a mi ćemo svojom predanošću, dosljednošću i radom za opće dobro dokazati kako ste dobro odabrali dajući nam povjerenje na izborima.

Stoga, zajedno krenimo raditi jer je dosta posla pred nama. Dosta je toga potrebno odraditi kako bi Korčula ponovo bila onakvom kakvu je svi želimo- uređeni svjetski turistički biser, UNESCO-om zaštićeni grad Marka Pola, grad zadovoljnih ljudi koji rade na dobrobit zajednice. Na ponos svih nas, a sutra i naše djece i naših unuka.

Vaš gradonačelnik
Vinko Kapelina

Pošalji dalje:

4 komentara “Zahvala Vinka Kapeline

  1. kukumica (Uredi)

    ‘UNESCO-om zaštićeni grad Marka Pola’ Korcula nikada nece biti. Nadamo se da ce UNESCO jednom doista uvrstiti Korculu u svjetsku bastinu, jer ona to svojom pravom povjescu i arhitekturom zasluzuje.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.