Stolnotenisači iz Slovenije gosti u Lumbardi

Ucesnici turnira u LumbardiU Lumbardu su ponovno petu godinu za redom došli na pripreme rekreativci i veterani stolnoteniskog kluba iz Velenja (Slovenija). Za 14 stolnotenisača pripreme traju devet dana. Osim sportskog druženja s prijateljima iz Lumbarde i Vele luke, sportaši iz Slovenije su sa svojom obitelji obišli značajnije destinacije na otoku Korčuli i županiji.

Igrači su došli u sastavu : Marjan Oražem(trener), Boris Močilnik, Ciril Kozjek, Janez Škerlak, Slavko Kovač, te Fredi i Tadej Vodušek.  Igrači treniraju u dvorani općine Lumbarda. Na treninge dolaze i igrači iz Lumbarde koje predvodi svima poznati Ljubomir Kraljević, koji kaže da uz entuzijazam, treba i veća podrška, jer oni u Lumbardi planiraju uz nogomet i rukomet osnažiti i stolni tenis.

Uz pokale Ljubomir Kraljević nazdravlja za dogodineNa kraju priprema su napravili i završni turnir,  kojemu su se pridružilli i stolnoteniski prijatelji iz Vele Luke sa trenerom Borisom Dragojevićem. Nakon turnira svi su rekli, da im je uvijek lijepo, kad se vraćaju u Lumbardu i da se u ovom malom mjestu nastavlja tradicija organiziranja stolnoteniskih priprema, i turnira, za koje su pokazali interes i turisti iz Italije i Poljske, pak bi uz inicijativu ekipe iz Velenja i domaćina iz Lumbarde, slijedeće godine mogao biti organiziran međunarodni stolnoteniski turnir, koji bi upotpunio turističku ponudu općine Lumbarda.

Tekst i snimak : Niko Perić

Pošalji dalje: