Završeno Regionalno natjecanje mažoretkinja

Idemo daljeU subotu (15. lipanja 2013.) završeno je cjelodnevno četvrto po redu regionalno natjecanje dalmatinskih mažoretkinja iz sedam klubova: Kaštela, Solin, Vodice, Trilj, Sinj, Split i Korčula. Publika je u športskoj školskoj dvorani češće pljeskom izražavala oduševljenje i zahvalnost što su unijele dodatnu mladenačku živost i veselja svojom atraktivnošću svojoj atraktivnošću i dojmljivim plesnim koreografijama. Preko 300 djevojčica (5-16 godina) se natjecale u tri kategorije: ples s rekvizitima, tradicionalni mažoret ples i exibition corp. Prema odluci sudačke ekipe: glavna, Bjanka Bubica-Šarić (Split), Maja Ćurković (Sinj) i Ivana Ivanković (Kaštela), nije se određivao najbolji sveukupni ekipni plasman, nego po kategorijama, jer su takva regionalna pravila.

U disciplini Solo s rekvizitima (minime do 8 g.) pobjednice su iz Sinja, Indi Rogošić i Lucija Grgić.

Mlađi juniori (8-10 g.) Anabela Jung (Korčula), Ursula Iličić (Split) i Sara Kovačić (Solin Kadeti (10-12 g.) Dina Prolić (Sinj), Lucija Pažin (Split), Lucija Prvulović (Korčula).

Juniori (12 +) Tina Kapor (Korčula), Katarina Ivandić (Solin) i Ana Granić (Korčula). Grupa s rekvizitima (do 8) Kaštela i Korčula. Mlađi juniori (8-10) Sinj, Split i Kaštela. Kadeti(10-12)Korčula.

Duo s rekvizitimaMlađi juniori (8-10 g.) Neli Šarić-Bubica i Ana Vujević (Split, Mia i Ela Alerić (Kaštela), Boma Vućković i Laura Skejo (Sinj).

Kadeti (10-12) Matea Šuste i Katarina Masnić (Sinj), Karla Farac i Bernarda Foretić (Korčula), Marijeta Storić i Marinela Bilan(Vodice).

Juniori(12 +) Solin-Ivana Domazet i Marina Cecić. Korčula-Lana i Korina Vilović, te Katarina Jurić i Dora Meštrović iz Korčule.

Tradicionalni mažoret ples-minime(do 8 g)Sinj, Trilj, Korčula.

Mlađi juniori(8-10)Kaštela, Solin, Korčula. Kadeti(10-12)Sinj i Split. Juniori(12 +)Sinj, Korčula. Na kraju je bio posebno atraktivan Exibition Corp, gdje su prvoplasirane minime is Kaštela i Trilja. Mlađi juniori(8-10)Trilj, Split, Korčula.

Kadeti (10-12) Kaštela, Solin, Trilj. Juniorke starije od 12 godina: Sinj, Solin, Korčula. Prateće stručno osoblje i trenerice su zahvalile Korčuli na organizaciji i gostoprimstvu, dok su kolegijalno posebnu zahvalnost uputili Ljudmili Jung, trenerici Korčule, koja je uz taj posao radila s roditeljima, i uz pomoć sponzora sve dodatne poslove oko čišćenja i uređenja.

Tekst i snimak : Niko Perić

Cekaju rezultate Hvala teta Mila Juniori 12 + Korcula napreduje Najmladje

Pošalji dalje: