Prezentacija natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih potpora

Udruženje obrtnika Korčula – Lastovo u suradnji sa Obrtničkom komorom Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatskom gospodarskom komorom , Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA , te Upravnim odjelom za turizam,more i poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Vas poziva na

Prezentaciju natječaja Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih financijskih potpora razvojnim turističkim projektima i predstavljanje programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Dubrovačko-neretvanske županije za 2010. godinu

Promocije će se održati dana  30.04.2010. godine (petak)  na  otoku Korčuli , i to u Blatu ( u Domu kulture – klavir sala sa početkom u 11,00 sati ) i Gradu Korčuli ( u Centru za kulturu- kino sala sa početkom u 13,30 sati ).

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Prezentacija natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih potpora

 1. Polu_Skojar (Uredi)

  Sve pare idu u Dubrovnik a ovamo samo dugovi???
  Evo vam iz danasnje Slobodne Dalmacije:

  “…Najveću godišnju plaću u najjužnijoj županiji u iznosu od 1,04 milijuna kuna, prema podacima Porezne uprave – područnog ureda Dubrovnik, lani je zaradio dubrovački hotelijer.
  Prema riječima pročelnika dubrovačkog područnog ureda Porezne uprave Mate Cebala najveći dohodak od obrta, od 221.761 kuna, ostvario je pekar iz Dubrovnika, dok je istodobno najveći gubitaš među obrtnicima, s manjkom od 21.957 kuna, tvrtka koja se bavi pomorskim prijevozom putnika iz ispostave Korčula…”
  Da je samo znat koja je to KO firma gubitkas ???

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.