Predstava “Pepeljuga”

pepeljugaČlanovi dramske skupine Orama OŠ Petra Kanavelića pozivaju vas na svoju godišnju predstavu „Pepeljuga“ koja će se održati u večernjem terminu u srijedu, 19. lipnja u 20,30 sati u kino sali Liburna. Ulaznica 10 kn ili dobrovoljni prilog. Dođite i uživajte u priči koju ćemo vam ispričati na svoj način!

Pozivamo sve nekadašnje glumce ili gledatelje koji imaju bilo kakvih saznanja o izvođenju ove predstave čiji je autor teksta M. Rašić, a potpisuje ga Kazalište Marina Držića u Dubrovniku, da se jave.
http://www.os-pkanavelica-korcula.skole.hr/

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Predstava “Pepeljuga”

  1. SRAMOTA!!!! (Uredi)

    Sve čekam hoće li se digo pojavait koja rič o ovoj prestavi, i nigdi ništa, sramota! Ova grupa dice je dala sve od sebe i napravili su odličnu prestavu sa kakvom se možemo ponosit! Bilo je odlično!!!!! A sramota je da su došli samo roditelji i niko više. A ravnatelj ne samo da ni doša nego je još i ZABRANI da se održi prestava za učenike od petoga do osmoga razreda što je dici bilo puno važno jer su svi glumci osmaši pa su na kraju učinili navečer da može doč ko hoće. Sramota je što se u onoj skuli događa trebalo bi piovest računa što se gori događa jer su to naša dica.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.