Odgođena Skupština KPK

kpkZa dan 17.06.2013.g bila je sazvana redovna godišnja skupština Korčulanskog plivačkog kluba na kojoj se trebao raspraviti i prihvatiti izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2012.g. te plan rada i financijski plan za 2013.g.

Vjerojatno iz razloga nekvalitetnog objavljivanja vremena održavanja (objavljeno jedino na klupskoj oglasnoj tabli na Plokati na formatu A4, bez slanja pismenih obavijesti ili objavljivanja preko klupskih facebok stranica ili gradskih internetskih portala), Skupštini se odazvalo samo 11 članova pa je postalo upitno njeno održavanje. Koristeći se statutarnom mogućnošću da se Skupština po proteku pola sata ipak nastavi ako bude prisutno najmanje 3 člana Skuština je ipak započela s radom.

Nakon predlaganja dnevnog reda jedan od prisutnih članova je primjetio da u dnevni red nije uvršten izvještaj Nadzornog odbora što je Statutarna i zakonska obaveza, pa je Skupština prekinuta i nastavit će se kada NO izvrši kontrolu poslovanja i pripremi pismeni izvještaj koji mora biti uvršten u dnevni red.

Za očekivati je da će se Skupština nastaviti vrlo skoro te da će njezin nastavak biti kvalitetnije oglašen kako bi se radu odazvao veći broj članstva.

ŽL

Pošalji dalje: