Zahvala korčulanskih mažoretkinja

mazoretkinje3Korčulanske mažoretkinje od srca zahvaljuju svima tko je na bilo koji način pomogao u organizaciji Regionalnog Prvenstva u mažoret plesu,gdje su naše mažoretkinje ukupno osvojile 15 medalja – što je za nas veliki uspjeh! Za 3godine rada naše mažoretkinje ukupno su osvojile 34 medalje!

Posebno zahvaljujemo Gradu Korčuli – Gradonačelniku Vinku Kapelini – ovaj puta smo osjetili veliku podršku! Turističkoj zajednici Grada Korčule-direktorici Hani Turudić. Ivoni i Silvanu Kapor, našim stalnim pokroviteljima. Cvjećarnici ANEMONA”- gospođi Vesni Šulekić. Društvu vodiča Korčula koji su našim gostima dočarali svu ljepotu i povijest Grada Korčule. Športskim Objektima Korčula-ravnatelju Daliboru Antunoviću zahvaljujemo na dvorani gdje smo održali prvenstvo.Osnovnoj školi Petra Kanavelića-ravnatelju Berislavu Ćurkoviću koji su nam ustupili školu i učionice. HTP-Korčula d.d marketingu, gospođi Moniki Grbin.

mazoretkinje1Dragoj gospođi koja je “zasladila” prvenstvo svojim neodoljivim domaćim kolačima, i koja nam od početka pomaže ” –Smiljani Matijaca i njenom „Cukarinu“ Marko Polo shop -Rudoljfu Petrinec koji nam je donirao prekrasne poklone za naše goste, koji su bili oduševljeni. Borovac Tončiju na donaciji, kojom su omogučili da djeca izgledaju prekrasno. Zahvaljujemo od srca Poljoprivrednoj zadruzi POŠIP –Čara, upravitelj Luka Marelić Vinariji „ŠAIN-MARELIĆ – Čara , upravitelj Juraj Šain, Vinariji „KRAJANČIĆ“, upravitelj Luka Krajančić Vina “Petrušac” Vl.Milan Pecotić na vrhunskim vinima kojima smo ugodno iznenadili naše goste s poklon vrećicama. Turističkoj zajednici Vela Luka na darovanom ulju i katalozima.Obrtu za proizvodnju slastica”KROASANKO”vl.Nikša Perdija koji napravio za djecu čak 100 kroasana!

mazoretkinje2Svim roditeljama na trudu, onima koji su napravili prekrasne rekvizite, kostime, i tko je stigao pomoći!!! Veliko hvala našoj dugogodišnjoj vrijednoj krojačici Nadiji, koja po cijeloj Hrvatskoj traži odgovarajuće materijale za uniforme i kostime i koja ako treba i po noći šije sa cijelom obitelji.

Veliko hvala našoj vizažistici Smilji Đurič, koja nas je uljepšala za nastup! Zahvaljujemo i gospodinu Vicku Ivančeviću koji se potrudio da nitko ne ostane žedan. Domarima i čistačicama bez kojih ne možemo ni ući u dvoranu, i koji sve pospreme poslije nas.

Svim navijačima i publici hvala!!!!!!!!
Hvala

Pošalji dalje: