Vrhunski Soulfingersi u Korčuli za kraj proslave ulaska u EU

soulfingers2Izvrsnim koncertom poznate grupe SOULFINGERS na glavnom gradskom trgu Plokati u Korčuli je sinoć, 3. srpnja, završen četverodnevni program proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju u organizaciji Centra za kulturu Korčula. Rasplesana publika, sačinjena uglavnom od stranih gostiju, više je od dva sata uživala u vrhunskim glazbenicima i izvrsnom scenskom nastupu braće Harisa i Denisa te pratećih članova benda. Poznati repertoar uključivao je uglavnom „zlatni soul“ šezdesetih, klasike Jaamesa Browna, Arethe Franklin, Otisa Reddinga ali i obrade Beatlesa, Princa i drugih.

Tijekom četverodnevnog programa koji se odvijao na glavnome gradskome trgu Korčulani i njihovi gosti mogli su uživati u tradicionalnom maškaranom dočeku pola Nove godine te nastupima: korčulanskih mažoretkinja, kulturno umjetničkih društava „Sv. Cecilija“ i Moreška, klapi Škerac i Pulena, korčulanskoj viteškoj igri Morešci, te gostovanju profesionalnog baletnog ansambla iz Floride.

(CZK)

Pošalji dalje:

2 komentara “Vrhunski Soulfingersi u Korčuli za kraj proslave ulaska u EU

  1. Belin (Uredi)

    Svaka čast centru svaka čast Korčuli fantastičan posal ste napravili i bog da da se taj šušur nastavi ko da svaki dan nigdi uhodimo 🙂

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Gita (Uredi)

    Čestitam na zanimljivom i raznovrsnom programu u kojem je svatko mogao pronaći nešto za sebe i svoju dušu! Samo tako naprijed!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.