Kad šef dubrovačke Porezne prijeti! Liniću, objasni ovo!

joskodjeldum_indexhr_poprezna“SLUŠAJ me sad! Moj prijatelj Boris (Lalovac, zamjenik ministra financija op.a) stoji iza mene i mojih postupaka. Ja ću poduzeti odgovarajuće mjere protiv njega. Garantiram ti da ću poduzeti sve mjere da ga naučim pameti”, dio je audio snimke koju nam je dostavio Joško Đeldum iz Orebića prema kojoj je nedvojbeno da se šef dubrovačke Porezne uprave Boris Šuvak predstavlja kao čovjek koji ima zaštitu zamjenika ministra financija Lalovca te otvoreno prijeti ljudima sa svojim ovlastima.

Naime, vrlo brzo nakon tog razgovora prijetnja da će se Đelduma naučiti pameti je ostvarena s obzirom da je porezna inspekcija Đeldumu zbog 10 kuna koje nisu provedene kroz financijske knjige zapečatila praonicu na pet dana i odrezala kaznu od 10.000 kuna! No, vratimo se na sukob između vlasnika praonice i šefa Porezne u Dubrovniku koji će eskalirati s prijetnjama šefa Porezne…

CIJELI ČLANAK – INDEX.HR

Pošalji dalje:

4 komentara “Kad šef dubrovačke Porezne prijeti! Liniću, objasni ovo!

 1. đes ba ša ima aaa (Uredi)

  Očekivano od Borisa Šuvaka, čuli smo da je i po Korčuli vršio “represivne” mjere. Jadno i žalosno, bijedno….bolesno, podobno. Ali ima on vrhunskog učitelja iz Čare. Pomozi Bože ! Pomozi Bože!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Anonymous (Uredi)

  more bi da su to grisi iz prošlosti. Od nove godine su svi ugostitelji postali puno pošteni.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. mirkec (Uredi)

   Anonimno, a more bit da si ti i malo zločest. Fiskalizacija je uvedena za sve, pa mi sad objasni, jel to znači da su samo ugostitelji bili nepošteni ili je općenito cijelo naše društvo funkcioniralo na način kao i ugostitelji. Što je sa građevinarima, trgovcima, frizerima, likarima, odvjetnicima, arhitektima i općenito sa svima koji su dolazili u kontakt sa gotovim novcem. Pa nije valda da su svi bili pošteni, pa nije valjda da si i ti bio pošten. Ovdje je priča o Borisu Šuvaku, od osobi koja zloupotrebljava svoj položaj i obračunava se sa ljudima koji imaju drugačije mišljenje o njemu. Ali ti si prepošten, pa očigledno ne možeš shvatit o čemu je ovdje riječ, ili si i ti jedan od onihkoji su se uvukli Borisu u š…k.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bodul (Uredi)

   Sramota !!! ali takvoj bagri treba stat na rep i njemu i učitelju iz Čare !

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.