KORKYRALIS LJETNI FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE

korkyralisU sklopu Korkyralis Summer Festivala, ovaj vikend u klubu Boogie Jungle nastupa splitska DJ-ica Lady GI kao predstavnica hrvatske glazbene house underground scene te poznata Miss Mavrik.

KORKYRALIS LJETNI FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE

Klub Boogie Jungle koji se nedugo nakon otvaranja prošle godine prometnuo u jedno od boljih  mjesta za lude ljetne provode na jadranskoj obali, već drugu godinu zaredom  obogaćuje ljetnu ponudu atraktivnih  događanja na otoku Korčuli kroz Korkyralis – ljetni festival.  Kombinacija nekih od vodećih svjetskih zvijezda elektronske glazbe i pružanje mogućnosti domaćim glazbenim snagama da podjednako zasjaju pod otvorenim nebom Korčule – Korkyre, jadranske nimfe sa zapanjujućim pogledom na poluotok Pelješac i korčulanski zaljev što čini Korkyralis Festival nezaobilaznim mjestom za moderne clubbing Robinson Crusoe.

Kroz  prethodnu Korkyralis – Ljetni Festival medijsku kampanju otok i grad Korčula upisali su se na karte poželjnih ljetnih destinacija za ciljane skupine mladih koji u turizmu i od ljetnog odmora očekuju uvijek novo obogaćenje ponude i inovativne koncepte. Ovogodišnji Korkyralis zamišljen je kao glazbeni događaj koji se održava tijekom četiri tematska vikenda  u razdoblju od 26. srpnja do 17. Kolovoza.Ovaj vikend  rezerviran je za ženske glazbene snage, splitsku Lady GI te svjetsku zvijezdu Miss Mavrik.

Više informacija o Korkyralis Summer Festival-u i nadolazećim gostovanjima potražite ovdje.

Pošalji dalje: