Moje mišljenje

Povodom priopćenja HSP-a odlučio sam i ja objaviti moje priopćenje prema istima. Pa da krenem, molim vladajuće da pošalju dopis Jadroliniji u kojem bi ih molili da na liniji Drvenik-Korčula stave veći trajekt jer stvarno nema smisla da se napuni pun u Drveniku a da na rivi ostane još jedan i da bi im bilo to i u interesu ako ne nama, nadalje molio bih da se pošalje dopis na adresu INA doo Zagreb i da se zatraži hitan odgovor na pitanja – Kada se namjerava staviti u funkciju prodaja lož ulja na njihovoj pumpi u Korčuli koje neradi od slavne modernizacije prije godinu dana i da apelirate da se uvede u prodaju i plin jer da smo mi turistički otok ako ih nije briga za nas otočane.

Da se ispred grada Korčule pronađe projektant one piz**rije ispred Bon Reposa takozvanih otoka i da ga se tuži dok ne popravi ono kako treba jer pravo je čudo na nije nitko stradao ovo ljeto, da pod hitno riješe onaj bazen ispred ulaza u Dom zdravlja jer ono nije ni sramota to bi bio kompliment, da pod hitno projektiraju i dadnu u izradu ugibalište ispred osnovne škole u Korčuli (kad već nisu to napravili kad se je radio Tommy a da bili su izbori) dok se ne dogodi tragedija nedao Bog, da zamole radnike Hobera da se prošetaju i do prigradskih naselja i očiste i njihove parkove i sve sto je također u njihovoj nadležnosti jer jedan dan u tjednu ostat do kraja radnog vrimena neznaci vam ništa, i molim vas da se više prestanu namištati poslovi preko veze i na osnovu koje si stranke član jer postupci tipa glasaj za mene a onda ko te je*e neznam koliko će još dugo paliti ja mislim ne zadugo.

Eto ovo sve sto sam ja gori napisa može se riješiti s 5 e-mailova dva telefonska poziva i nešto kuna ali te kune su za dobrobit naše djece i nas samih. Ovo je samo jedan mali dio problema koji se može riješiti uz dva puna radna dana ali PUNA.

Željko Radovanović

Pošalji dalje:

4 komentara “Moje mišljenje

 1. ff (Uredi)

  Vezi otoka u blizini hotela bon repos. što tu ne vridi. smatram da se tu sad sporije vozi jer su sužili trakove i sigurnost je veća nego pri,samo su na onom dilu di se ulazi u trak za poć na pumpnu stanicu to na istom trebali oznaćit natpisom na asfaltu isto tako i na traci za trajekt pu trajekta. Vezi doma zdravlja ima vanka livo i desno prolaz za izać i kroz hitnu tako da nitko ni lud hodit kroz bazen kad se stvori. A ovi kružni tok za tomi treba odma počet sređivat

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. gospođa (Uredi)

  Nema potrebe slat mail niti zvat Jadroliniju za trajekt Drvenik-Dominče jer to ne vozi Jadrolinija. Treba promijenit uvjete natječaja tako da ona splav ne može više nikad zaplovit našin kanalon. Što se tiče otoka, da u pravu si. Ovo su se lito stvarale gužve na trajektu pa čovik ni moga po ni do Iskre a kamoli do Bon Reposa, a ne da Bog da je tribalo po na INU. A ovi ff kako da ne zna što govori. Da ima dva prolaza još do ambulante. Nema problema. onda najboje da stavimo kadenu i da sed uopce ne prohodi onamo. To je problem koji se mora riješit. Ja bi zamolila i crkvu, ka je vec stavila stupove onamo kolo srednje skule i ogradila dio svoga terena, da onda i gospodari time a ne da nan cini ruglo onamo….

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. ff (Uredi)

   ff .3 alternativna prolaza ,a ne dva za izać iz doma zdravlja. od ulaza desno bez ni jednega skalina (je li to nekakav problem) onda livo di su skale i na katu kroz hitnu. ne bavite se glupostima ko ima imalo inteligencije neće se uputit krenut kroz bazen,a što mislite da je jednostavno tu silnu vodu odvest,ledino probit nunel ispod pa sve do do kalca.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Žele (Uredi)

  KOji je glavni ulaz u Dom Zdravlja? Di je glavni parking Doma Zdravlja? Ako znaš odgovor na ova dva pitanja tu priča završava. Normalno da bi morali prokopati do kalca pa zar je to problem ?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.