Prijateljski susret dvaju gradonačelnika

Bez politikeSusreli su se ispred gradske vijećnice donedavni gradonačelnik Korčule Mirko Duhović i sadašnjeg Vinko Kapelina, istinski i prijateljski pogled u oči, stisak ruke uz svjedočenje donedavnog najstarijeg vijećnika Grada Korčule Ivana Farca, koji je imao zadatak povezivati iseljenike gradske zajednice i otoka Korčule. Niko i ovdje je jedan iseljenik, a jedan doseljenik, šaljivo je u njegovom stilu kao i u pjesmi „On se nikad nije hvali“, dobacio Ivan Farac.

Mirko je svratio do matičnog ureda, a Vinko napuštao matični ured. I njihov kraći razgovor potvrđuje sposobnost obojice, ili svih trojice, da je komunikacija dobrodošla i na ulici.

Sad smo u većini kazuje HDZ (njihov je gradonačelnik dr. Ante Lakić bio dva mandata, i sada nakon Mirkova tri, Vinko Kapelina ponovla HDZ. Iako neslužbeni susret, dobro je ponoviti riječi Kapeline nakon dobitka na izborima: “Ne dopustimo sebi da ostankom kod kuće, učinimo ono najmanje što od nas Grad traži-da sudjelujemo u određivanju budućnosti“ A sadašnjost njihovog susreta neka bude izazov da Gradu ne trebaju stranačke stege, nego ljudi sposobni za gradski napredak.

Tekst i snimak : Niko Perić

Pošalji dalje:

3 komentara “Prijateljski susret dvaju gradonačelnika

  1. Smrkinić (Uredi)

   E moj badija, jedva čekat priliku za ljude nazvat kradljivcima govori dosta o tebi, obično se takvima to vrati, priroda je neumoljiva.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 1. badija (Uredi)

  Nije mi jasno cime sam ja to nekoga uvrijedio a jos manje mi je jasno kakvu sam ja to priliku docekao moj Smrkinicu??????
  Politika je k…a pametnome dosta da shvati ko se njome bavi.
  Za raazliku od tebe Smrkinicu ja nikome nisam pozelio nista lose zato nemoj zvat vraga prid svicu.
  Jer baviti se politikom odmah i prihvacas biti kritiziran i naravno da ti se ponekad izvuce poneko sporko rublje.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.