BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA

Marija Meter i Dane Cvijanović održavaju četverodnevne tretmane po metodi Zdenka Domančića u Korčuli u hotelu «Marco Polo».

Idući termin je od 14.10.2013. do 17.10.2013.

Ova metoda je jednostavna, brza, bezbolna i učinkovita. Tijekom iscjeljivanja, osoba je obučena, u stojećem ili sjedećem položaju. Pokretima i polaganjem ruku, bioterapeut dovodi energetsko polje u ravnotežu, što za posljedicu ima iscjeljivanje organizma.

Individualni tretman traje 10 do 20 minuta. Nakon tretmana preporučljivo je ostati sjediti u prostoru još onoliko vremena koliko osjećate da Vam je potrebno. Sam boravak u prostoru prije i poslije tretmana također ima iscjeljujući učinak.

Za sve informacije i rezervacije obratite se na telefon 091 251 2886 (Marija).

Više informacija na:

www.dane-cvijanovic.com
www.bioenergija-split.com
https://www.facebook.com/energoterapija

O bioterapiji:

Svjetska zdravstvena organizacija je 1976. godine priznala bioenergiju kao alternativnu metodu liječenja. U Hrvatskoj i u svijetu, metoda Zdenka Domančića provjerena je i dokazana u raznim znanstvenim istraživanjima na najtežim bolestima današnjice. U suradnji sa klasičnim medicinskim terapijskim oblicima daje odlične rezultate. Osim u svrhu liječenja, koristi se i radi prevencije bolesti.

Bioenergija (životna energija, životna snaga) je univerzalna energija koja je osnovni sastojak i izvor sveukupnog života. Bioenergija se nalazi u nama i svuda oko nas. Poznata je još pod nazivima bioplazma, chi, qi, prana, itd. Energetski omotač koji okružuje i prožima naše tijelo naziva se energetsko polje ili aura. Energetsko polje je usko povezano sa našim zdravljem. Naime, okolnosti i način našeg života dovodi do neravnoteže u našem energetskom polju, koja se onda očituje kao neki vid fizičke ili psihičke bolesti.

Bioenergija ne koristi nikakve dodatke. Pokretima i polaganjem ruku oko tijela dovodi se energetsko polje u ravnotežu da bi se naš organizam sam mogao iscijeliti. Pomaže kod svih vrsta bolova u leđima, zglobovima, bolova u želucu, gastritisa, glavobolje, loše cirkulacije, menstrualnih bolova, cisti, hormonalne neravnoteže, kroničnih bolesti…

Pošalji dalje:

6 komentara “BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA

 1. Petar Denoble (Uredi)

  A koliko kosta? Ima li repete mukte ako prvi put ne pomogne? Da mi je nac taj dokumenat od Svetske Zdravstvene Organizacije!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Petar Denoble (Uredi)

  Na americkom institutu za alternativnu medicinu (osnovanom pri NIH – NAtional Institu of Health)nisam uspio naci nista izravno za bioenergiju ali sam nasao za REIKI sto je isti princip. Na primjeru fibromialhije dan je dobar prikaz raznovrsnih alternativnih metoda. Na istom sajtu naci cete i o drugim bolestima i metodama lijecenja. Evo linka. http://nccam.nih.gov/health/pain/fibromyalgia.htm?nav=gsa

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. sandra (Uredi)

  Dok god institute i krovnu zdravstvenu organizaciju,WHO, budu financirale nacionalne zaklade i farmaceutski koncerni istine o učinkovitosti nekonvencionalnih metoda (raznih a ne samo bioenergije) neće javnosti biti dostupne. Stoga kad je “alternativa” u pitanju( bez obzira na gore navedenu obavijest i metodu), moja preporuka, oprezno s zaključcima.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Petar Denoble (Uredi)

   Sandra,
   zalosno je sumnjati da su svi znanstvenici lopovi i da rade samo u interesu farmaceutskih koncerna. bar danas nije moguce sprijeciti dobronamjerne znanstvenike da objave svoje nalaze i ako su protivni interesima raznih grupa. Hocu reci, znanstvena (objektivna) verifikacija ucinkovitosti alternativnih metoda lijecenja je dostupna u mjeri u kojoj i postoji. Izvori na koje sam uputio daju dosta izbalansirani prikaz. Pitanje je samo kakvu vrstu dokaza netko trazi.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. miko (Uredi)

  Pa vec su dolazili. Bilo bi dlbro kad bi se javio neko ko je bio i dao iskustva…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Muto (Uredi)

  Tog Zdenkota D. su u Sloveniji zabranili-potirali…i što ćemo sad????
  Homo njegovi PR-ovci objasnite?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.