Priznanje hotelu Marko Polo

Priznanje na stolu direktorice hotela Marko PoloTrip Advisor je najveća web stranica na svijetu posvećena putovanjima koja korisnicima omogućuje da planiraju i realiziraju odmor prema njihovim željama. To je najveća zajednica putnika na globalnoj razini sa preko 50 milijuna individualnih posjetitelja i preko 60 milijuna mišljenja i ocjena.

Danas je to dosta bitan moment kod gostiju pri odabiru hotela, ističe Željka Žanetić, direktorica hotela Marko Polo u Korčuli, na čiju je adresu preko Trip Advisora upravo stiglo priznanje s kojim se hotel Marko Polo svrstava u hotele koji se preporučuje po ocjenama gostiju.

Ovaj hotel (u sklopu HTP Korčula) u posljednjih 5 godina održava istu kvalitetu, odnosno istu ocjenu putnika koji pišu i daju komentare o svom boravku, kaže direktorica.Kriteriji koje određuju kreatori stranice su nama nepoznati, ali jedan od tih kriterija je broj i visina prikupljenih ocjena u posljednjih 12 mjeseci i visok obim čestih i zadovoljavajućih osvrta.Kroz razgovor s nekolicinom zaposlenika, slično kao i direktorica napominju da im je spomenuto priznanje, dodatni poticaj da budu još bolji u budućnosti.

Priznanje još više veseli, jer je dobiveno u najteži trenutak za firmu, a rezultat je naravno svih zaposlenika u hotelu.

Tekst i snimak : Niko  Perić

Omiljeni hotel

Pošalji dalje:

3 komentara “Priznanje hotelu Marko Polo

 1. Biline4ever (Uredi)

  Pođite malo na taj tripadvisor pa pročitajte malo komentare gostiju pa mi onda ponovo ispričajte da hotel ima dobre ocjene!!!
  66 posto im je ukupna ocjena, za hotel koji je freško renoviran i u kojeg je ububana masna lova to je loš rezultat!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Smrkinić (Uredi)

   I naj manji uspjeh je uspjeh a kamoli za jedan hotel u vlasništvu poduzeća koji je nažalost toliko posrnuo u našoj “privatizaciju”.
   Zato svaka čast!! Osoblju, i ostalima koji skrbe održavajući taj hotel.
   Nije mi namjera umanjit važnost dobivenog priznanja, jer bez ukupne ocijene dojma uređenosti hotela nebi ni došlo do njega, ali nažalost kod ovog tripadvisora kriterij uvelike određuje cijena smještaja.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. markica (Uredi)

  Jedini hotel koji vridi u gradu i svaka čast osoblju koje još ima volje radit u firmi prid bankrotom.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.