Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Marija Meter i Dane Cvijanović održavaju četverodnevne tretmane po metodi Zdenka Domančića u Korčuli u hotelu «Marco Polo».

Idući termin je od 14.10.2013. do 17.10.2013.

Ova metoda je jednostavna, brza, bezbolna i učinkovita. Tijekom iscjeljivanja, osoba je obučena, u stojećem ili sjedećem položaju. Pokretima i polaganjem ruku, bioterapeut dovodi energetsko polje u ravnotežu, što za posljedicu ima iscjeljivanje organizma.

Individualni tretman traje 10 do 20 minuta. Nakon tretmana preporučljivo je ostati sjediti u prostoru još onoliko vremena koliko osjećate da Vam je potrebno. Sam boravak u prostoru prije i poslije tretmana također ima iscjeljujući učinak.

Za sve informacije i rezervacije obratite se na telefon 091 251 2886 (Marija).

Više informacija na:

www.dane-cvijanovic.com
www.bioenergija-split.com
https://www.facebook.com/energoterapija

O bioterapiji:

Svjetska zdravstvena organizacija je 1976. godine priznala bioenergiju kao alternativnu metodu liječenja. U Hrvatskoj i u svijetu, metoda Zdenka Domančića provjerena je i dokazana u raznim znanstvenim istraživanjima na najtežim bolestima današnjice. U suradnji sa klasičnim medicinskim terapijskim oblicima daje odlične rezultate. Osim u svrhu liječenja, koristi se i radi prevencije bolesti.

Bioenergija (životna energija, životna snaga) je univerzalna energija koja je osnovni sastojak i izvor sveukupnog života. Bioenergija se nalazi u nama i svuda oko nas. Poznata je još pod nazivima bioplazma, chi, qi, prana, itd. Energetski omotač koji okružuje i prožima naše tijelo naziva se energetsko polje ili aura. Energetsko polje je usko povezano sa našim zdravljem. Naime, okolnosti i način našeg života dovodi do neravnoteže u našem energetskom polju, koja se onda očituje kao neki vid fizičke ili psihičke bolesti.

Bioenergija ne koristi nikakve dodatke. Pokretima i polaganjem ruku oko tijela dovodi se energetsko polje u ravnotežu da bi se naš organizam sam mogao iscijeliti. Pomaže kod svih vrsta bolova u leđima, zglobovima, bolova u želucu, gastritisa, glavobolje, loše cirkulacije, menstrualnih bolova, cisti, hormonalne neravnoteže, kroničnih bolesti…

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

  1. Petar Denoble (Uredi)

    Boravak u prostoriji djeluje iscjeljujuce jer je prostoriju blagoslovi sjor Sveti Antun Tun jos onomadne. Iscijeljivanje se provodi u sjedecem ili stojecem stavu, u odjeci i obuci s oputom na mjestu, jedino morate skinut ocale da nevidite sto smo sve napisali na iKorcula.net.I vase ce iscjeljivanje biti uspjesno neodvisno kako cete se vi poslije toga osijecati. Ako vam se bude cinilo da se vase stanje nije bas popravilo, onda s vama nesto nije u redu.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.