Akcija “Solidarnost na djelu” 2013.

PA110106Crveni križ Korčula ove godine se pridruži ostalima Društvima Crvenog križa u provođenju akcije “Solidarnost na djelu 2013 god” pod motom „ Suosjećam, Djelujem, Volontiram i Pomažem“.

Akciju smo po prvi puta u isti dan proveli u Korčuli,Orebiću, Blatu i Smokvici u suradnji sa općinskim aktivima Crvenog križa i Klubom dobrovoljnih darivatelja  krvi Blato. Prikupljeno je 4,5 tone odjeće ,302 pari cipela, 50 kompleta posteljine, 23 deke, 15 paketa hrane i 700 kn novčanih donacija. U akciji je sudjelovalo 23 volontera.

Zahvaljujemo svim ljudima koji su podržali ovu akciju, vrijednim volonterima, bez čije pomoći i humanosti ne bi uspjeli prikupiti ovoliko dobara. Zahvaljujemo vatrogascima iz Korčule i Orebića, Općini Smokvica i Blato  što su nam ustupili svoje prostorije za sabirno mjesto i na pruženoj pomoći u provođenju akcije.

Također su nam pomogli  HTP Orebić koji nam je ustupio svoj kombi, auto prijevoznik Ivan Pecotić  koji će  dostaviti prikupljena dobra u Crveni križ Benkovac. Svima zajedno, u ime onih kojima će ova pomoć dobro doći još jedan put od srca hvala!

PA110127

PA110102

Pošalji dalje: