Daske na krov i pravac Viganj

Dragi prijatelji vjetra, u organizaciji KJD Split, od 24.06. do 27.06. u Vignju na Pelješcu održati će se regata sa do sada jedinstvenim programom, koje se sastoji od dva događanja. Prvo je natjecanje  “One Hour Slalom” koji će se voziti ispred punte Sveti Liberan, a vise detalja možete pronaći u NOR-u. Prijavnica za natjecanje je na linku. Drugo događanje je “GPS Challenge” koje će ce događati u paraleli a više detalja možete pronaći u najavi ovog zbivanja.

Program smo, između ostalog, osmislili tako da upotpunjava Državno prvenstvo koje se odvija u istom terminu u Perni. Pozivamo sve rekreativce, juniore i seniore koji se neće natjecati za državnog prvaka da se priključe našem “One Hour Slalomu”. Također pozivamo sve surfere koji će se naći u ovom terminu u pelješkom kanalu (pa i one koji se natječu za državnog prvaka), da nam se pridruže u “GPS Challenge” događaju u večernjim satima u Beach Baru K2. Da bi stvar bila zanimljivija osigurali smo vrijedne nagrade naših sponzora, fond od 10000 kuna u bonovima  tvrtke Karla, Optika M i Oakley za natjecanje u slalomu, 7bofora sa GPS uređajem za  “GPS Challenge”, te druge prigodne nagrade za najbolje juniore i žene.

Sve natjecatelje i prijatelje kluba pozivamo na dodjelu nagrada i feštu koja će se odvijati u “Beach Baru K2” 26.06. Beach Bar K2 vas također poziva na koncert grupe “Zinedin Zidan” 25.06.2010.

Dakle, daske na krov i pravac Viganj!!  Dobro nam dosli!

Pošalji dalje: