Na web stranicama Turističke zajednice Grada Korčule popis svih ugostiteljskih objekata

Slike ugostiteljskih objekataUpravo se sređuju prikupljeni podaci ažuriranja postojećih i dodavanja novih ugostiteljskih objekata na službenim web stranicama Turističke zajednice Grada Korčule, kaže direktorica Hana Turudić. To su vlasnici ugostiteljskih objekata na području grada Korčule i mjesta koja pripadaju gradskoj zajednici: Račišće, Žrnovo, Čara i Pupnat.

U tim će podacima biti sve točne kontakt informacije,kako bi se pomoglo turistima da prije dolaska saznaju ime objekta, brojeve telefona, e-mail adresu, web stranicu, facebook, i fotografiju ugostiteljskog objekta (konoba, restoran, caffe-bar, buffet, fast food). Oglašavanje na spomenutim web stranicama TZ Grada Korčule je besplatno, kaže Hana Turudić. Kako se planira slijedeći tjedan će se održati zajednički sastanak sa svim privatnim iznajmljivačima, tako da bi svi potrebni info podaci bili na vrijeme ažurirani.

Tekst i snimak: Niko  Perić

Pošalji dalje:

2 komentara “Na web stranicama Turističke zajednice Grada Korčule popis svih ugostiteljskih objekata

  1. niko perić (Uredi)

    I boje da se potpisuješ anonimno,jer bi se inače tvom znanju smijala predškolska djeca.
    Vrnik pripada gradu KOrčuli,kao i župi sv.Marka Korčula.Ako znaš isticati svoje anonimno neznanje putem ikorcula.net,možeš zahvaljujući pravemu škojaru Mariju Foretiću zahvaliti što postoji i web stranica otoka Vrnika,di imaš svakodnevne vijesti isto kako i veći web masteri.U buduće nemoj biti anonimno,nego se predstavi,da ja nebih strahovao kome ja to pišem tekstove.Niko Perić

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.