Izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Korčule

U subotu, 26. lipnja 2010. godine u prostorijama ACI marine u Korčuli održana je Izborna skupština Mladeži HDZ-a Grada Korčule na kojoj je 50-tak izaslanika za predsjednika Mladeži na drugi mandat jednoglasno izabralo Joška Cebala, a izabrani su i članovi predsjedništva te gradskog i nadzornog odbora.

Novoizabrani potpredsjednici su Paulina Laus, Dinko Franotović i Jakša Krajančić, tajnik je Mate Kurtović, a blagajnica Liza Marelić.

Uz članove predsjedništva ostali članovi gradskog odbora su Petar Grbin, Mirko Šain, Ivan Radovanović, Jakša Belić, Franica Poša i Marin Laus, dok su za članove nadzornog odbora izabrani Frano Radovanović, Ana Bonguardo, Ivan Tomoć, Nikolina Skokandić i Mario Brčić.

Mladima se prigodnim govorom obratio i predsjednik  G.O.  HDZ-a Grada Korčule Josip Podbevšek. U svom je govoru naglasio važnost mladih ljudi  za razvoj i budućnost ovoga grada, ali i ukazao na temeljne probleme mladih, a to su prije svega rješavanje stambenog pitanja i pitanje zapošljavanja.

Predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Korčule Joško Cebalo podnio je izvještaj o radu u proteklom mandatu. Uz mnoge aktivnosti koje su organizirali, posebno je istaknuo humanitarni rad Mladeži, edukacijske programe te izrazio zadovoljstvo sa zastupljenošću Mladeži u tijelima G.O. HDZ-a Grada Korčule. Nakon kratkog osvrta na proteklo razdoblje i želja za još kvalitetnijim radom u narednom mandatu te aktivnim sudjelovanjem Mladeži na još više područja u gradu Korčuli, sudionici su nastavili druženje u neformalnom okruženju.

Skupštini su pored predsjedništva G.O. HDZ-a Grada Korčule prisustvovali i gosti: Mato Cebalo, tajnik Ž.O. HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, dopredsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i dopredsjednik Mladeži HDZ-a Grada Dubrovnika  Blaž Pezo te predsjednik Mladeži O.O. Vela Luka Ante Petković.

Pošalji dalje: