Turistička prezentacija otoka Korčule i Lastova u Češkoj

Uvala ŽitnoZajedničkom suradnjom turističkih zajednica otoka Korčule (Blato, Lumbarda, Vela Luka, Smokvica i TZ Grada Korčule) i otoka Lastova, od 10. travnja ove godine udruženo nastupaju u Pragu, glavnom gradu Republike Češke, za čije je gostovanje već prisutan interes čeških tour operatora,turističkih agencija, vodiča i predstavnika općih i turističkih medija.

Hana Turudić, direktorica TZ Grada Korčule ističe kako su lani bili u Belgiji, a češkim je turistima otok Korčula primamljiv, pak se i ovom prezentacijom očekuje veći broj Čeha na otoku Korčuli. Organizaciju prezentacije pomaže predstavništvo HTZ u Pragu i veleposlanstvo RH, u čijem će se prostoru održati govorna, tekstualna, video i foto prezentacija.

Hana TurudićNakon toga će se upriličiti svečani banket za novinare i turističke agente, gdje će se nuditi poznati otočki kulinarski specijaliteti,tradicionalne slastice i čuvena korčulanska vina. Zanimljivo je spomenuti da su iz Češke brojne korčulanske nevjeste. Korčulansko-Lastovski turistički proizvod s marketinškom sintagmom u Pragu, značajan je  i za veći dio centralne Europe, gdje će se naglasiti brojne otočke atrakcije i manifestacija, uz razvojne projekte te bogatu gastronomsku,ugostiteljsku i turističku ponudu.

Tekst i snimak:  Niko Perić

Puni pjati

TZ Korčule i Lastova u Češkoj

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Turistička prezentacija otoka Korčule i Lastova u Češkoj

Komentari su zatvoreni.