S kamerom po otoku Korčuli

BLATO – U maloj dvorani Doma kulture otvorena je skupna izložba fotografija fotoamatera Korčule pod nazivom „Škoj 2010.“. Organizator izložbe je Udruga likovnih i primijenjenih umjetnika Korčule pod pokroviteljstvu Općine Blato. Izloženo je 70 fotografija, a prezentiraju trend današnjeg Korčulanina koji svojim fotoparatom „hvataju“ život na škoju, pejsaže, zalaske sunca i ine motive opčinjeni ljepotom svog otoka.

Izložbi su svoje fotografije: Ivo Borovina, Dino Cetinić, Tereza Cetinić Tale, Davor Curać, Darko Dragojević, Neven Fazinić, Vlajerija Jurejević,Slavenka Kalogjera, Gino Kunjašić,Krešimir Mehinić,Ante Milat,Biljana Milat, Tihana Oreb, Ranka Padovan, Josip Salačić, Andrija Vrcan, Antun Žanetić-Mijati Branka Žuvela.

Od rođenja ideje , pa do organiziranje ove skupne izložbe zaljubljenika u fotografiju ne bi bila moguća bez podrške i pozitivnog vjetra u leđa mnogih koji su nam pomogli u tome, na čemu im od srca zahvaljujem u želji da izložba postane tradicionalna – napisala je u prilogu Tereza Cetinić Tale.

M.C.

Pošalji dalje: