Operna večer za Ligu protiv raka

U organizaciji Lige protiv raka Pelješac-Korčula-Lastovo u subotu je ispred župne crkve sv.Josipa održan humanitarni koncert pod nazivom „Iz ljubavi“.

Nastupile su operne pjevačice Sandra Bagarić, sopran i Martina Tomčić, mezzosopran,članice dueta Belcante te Tonči Petković, bariton. Njih su na klaviru pratili Darko Domitrović i Anita Kaić.

Sav prihod s humanitarnog koncerta namijenjen je za potrebe Lige protiv raka.

Tonči Donjerković

Pošalji dalje:

3 komentara “Operna večer za Ligu protiv raka

  1. Tonči Petkovic (Uredi)

    Par rijeći o koncertu ‘iz ljubavi i za ljubav’ održanom u Veloj luci u subotu 31. 07. 2010. Koncert je uz moju skromnu pomoć te razumijevanje poglavarstva Vela luke organizirao i financirao akademski slikar i kipar te umjetnik lijepe rijeći Izvor Oreb, poklonivši umjetnicima svoih ruku djela, svoje umjetnine. Koncert je namjenio svojoj dragoj Emiliji za njenu obljetnicu umjetničkog djelovanja te svojoj Veloj luci. Na njegov poziv došle su Sandra Bagarić i Martina Tomčić koje u zadnje vrijeme nastupaju kao BelCante. Kako se svi dobro poznajemo i već smo nastupali zajedno publika je imala priliku čuti mnoge tercete, duete te solo izvedbe hrvatkih i stranih evergrina i klasične glazbe. Ulaz na koncert je trebao biti slobodan, tek na moju inicijativu i prijedlog poglavarstvu a uz Izvorov blagoslov, dogovoreno je da se odredi cijena ulaza te da se cjelokupni iznos donira Ligi protiv raka što je i učinjeno!
    Eto toliko o ovom koncertu koji je oduševio Velalučane a koji su se pak pokazali kao odlični i zahvalni domačini.
    Tonči Petković

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.