POMOZITE – Apel mještana Orebića

U noći sa subote na nedjelju, u ulici Ante Starčevića u Orebiću izbio je požar u kojem je bez svega što ima ostala gđa. Fatima Junuzović. Mještani Orebića, Fatimini prijatelji i kolege pokrenuli su akciju pomoći.

Fatima Junuzović, umirovljena sobarica HTP Orebić, uz puno sreće je neozlijeđena napustila požarište skromnog stana u Starčevićevoj ulici u Orebiću. Uz Fatimu, iz stana je izvučena i njena kućna ljubimica, ali, usprkos intervenciji vatrogasaca, stan i sve što je u njemu bilo, uključivo osobne dokumente, stradali su u vatri.

Mještani Orebića odmah su na društvenim mrežama pokrenuli akciju prikupljanja pomoći u kojoj je Fatima opskrbljena neposredno nužnim za život u privremenom boravku. Međutim, svi su zainteresirani dodatno pomoći Fatimi. Tako je i iz Općine Orebić obećano kako će odmah nakon što nadležne institucije omoguće početak renoviranja, financijski i logistički maksimalno pomoći tu zahtjevnu zadaću. Mještani Orebića pokrenuli su akciju skupljanja financijskih sredstava, te pozvali i ostale da se priključe izravnom uplatom na bankovni račun Fatime Junuzović, kojoj će sredstva pomoći u organiziranju života u privremenom boravku, te obnovi stana.

Uplatiti možete na slijedeći bankovni račun:

Fatima Junuzović
Donje Pijavičino 46
Pijavičino
broj računa: HR6223300033201646935
kod SG Splitska banka d.d.

fatima_stan_01 fatima_stan_02 fatima_stan_10

Pošalji dalje: