Velika humanitarna priredba

Humanitarna udruga „ Korčulansko-Pelješko srce“ obavještava da se u petak 13. kolovoza u 21 h na prostoru hotela „Park“ u Korčuli održava velika humanitarna priredba sa koje će cjelokupan prihod biti namijenjen nabavci najmodernijeg ultrazvuka srca. Novi ultrazvuk srca naša udruga namjerava dati na korištenje internističkoj službi Doma zdravlja Korčula koja je nosilac borbe protiv najsmrtonosnijih bolesti današnjice – bolesti srca i krvnih žila, na otoku Korčuli i poluotoku Pelješcu.

Ovaj najsuvremeniji ultrazvuk značit će veliki napredak u liječenju srčanih bolesnika na našem području, a posebnu će vrijednost imati u dijagnosticiranju i liječenju hitnih kardioloških stanja.

Vrlo smo ponosni što smo uspjeli za priredbu zajedno okupiti bisere korčulansko-pelješke folklorno-muzičke baštine, kulturno umjetnička društva „ Sv. Ceciliju“ i „ Morešku“ iz Korčule, „Polonezu“ iz Orebića te klape „ Tiramol“ i „ Dingač“. Povijest je ne jednom pokazala, a svakodnevni život to stalno potvrđuje da su Korčula i Pelješac dvije neraskidivo povezane sredine što će se na ovoj priredbi očitovati na najljepši mogući način- zajedničkim nastupom folklornih i pjevačkih društava Korčule i Pelješca koji u ovakvoj suradnji vide najbolji način kako doprinijeti uspjehu ove dobrotvorne akcije. Tijekom programa bit će održana i prodajna izložba slika koju za ovu nakanu po vrlo pristupačnim cijenama poklanjaju likovni umjetnici našeg kraja okupljeni u udrugu „ Uluk“.

Molimo Vas i pozivamo da dođete u petak navečer na ovu zabavnu priredbu, da nam se pridružite u dobrotvornoj akciji usmjerenoj sigurnijem i boljem životu svih naših stanovnika. Cijena ulaznice za priredbu je 50 kn.

(KPS)

Pošalji dalje: