Ruža Tomašić podržala Frankovića i Fabrisa: dajmo priliku mladim ljudima!

Ruža Tomašić, europarlamentarka i predsjednica novoosnovane Hrvatske konzervativne stranke je na predstojećim lokalnim izborima dala podršku Matu Frankoviću u Gradu Dubrovniku te Andru Fabrisu u Gradu Korčuli. To su mladi, obrazovani ljudi i treba im dati šansu, njihova je budućnost – pojašnjava Ruža Tomašić dodajući kako se oduvijek zalagala da u politiku ulaze mladi ljudi.

– Dajem podršku mladim ljudima jer je njihova budućnost. Ovi drugi su već pokazali što znaju, mladima moramo dati šansu. Zbog toga i podržavam Mata Frankovića u Dubrovniku i Andra Fabrisa u Korčuli, koji je poduzetan, pokazao je da zna upravljati, komunicirati, da zna razgovarati. Na njima je velika odgovornost, jer oni moraju biti primjer drugim mladim ljudima – zaključila je Ruža Tomašić.

Na pitanje zna li kao europarlamentarka za problem potpisivanja dokumentacije za izvlačenje sredstava iz EU fondova, te kako to komentira, rekla je:

– Ne miješam se tamo gdje mi nije mjesto, nisam toliko s time upoznata, ali vjerujem Ivani Maletić koju osobno poznajem i znam da govori istinu. Ona nije osoba koja bi na ikakav način stjecala političke poene, a osim toga je i stručnjakinja za to područje. Ja čvrsto vjerujem da je sve što je rekla, istina.

dubrovniknet team
Pošalji dalje: