5 komentara “Predizborni skup SDP-a u Korčuli, gost: Branko Grčić

 1. jan (Uredi)

  E jesu nasli ko ce ih podrzat….jesu li mogli nac nesposobnijeg???

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. kpk (Uredi)

  SDP nima čovika koji je rabota u realnom sektoru, sve kabinetske čunke…..u biti oni su konzervativna i tradicionalna stranka ):: ne molaju ni milimetar već 70 god.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. KPK (Uredi)

  Nazalost lista za vijece daje drukciju sliku, na HDZ,HSS,HSP-as su vecinom kabinetske cunke zaposlene u drzavnim i javnim sluzbama cast izuzetcima. Sto je u neku ruku i sukob interesa ako ces krojit gradsku politiku a zaposlen si u javnoj ili drzavnoj sluzbi, onako na prvi pogled izgleda da su tu samo da ocuvaju stolice. Naravno to nemora nuzno biti slucaj ali vrijeme ce reci svoje. U svakom slucaju sretno kandidatima u nadolazecim izborima.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. sulejman (Uredi)

  A što će novi gradonačelnik učinit s onim zastarjelim i pasivnim činovnicima u općini gore osim popit kavu u Žaka na suncu. Izajdu se grijat na sunce ko gušćerice. Gore nema nitko sposoban pripremit dokumetaciju za EU fondove, nitko normalan tko zna tumačit zakone, opet će valjat platit komu izvanka milijun kn za aplicirat koji projekt. A tek inspektorska ekipa. Jedinu korist od njih imaju neki ugostitelji/ce da mogu izrumbat stan i fasade za učinit hamburgere oli zahod i pola restorana u kaniželu. Jadni mi koja je ekipa gore pustila korenje?!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.