Karamarko oduševio Korčulane na skupu u Domu kulture

Najavljeni i dugo očekivani susret Korčulana s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice napokon se održao u Domu kulture u Korčuli. Naime, prošlog tjedna bura je onemogućila njegov dolazak, ali zato je jučerašnji posjet nadmašio sva očekivanja. Izbore za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika podržali su i župan dubrovačko neretvanski Nikola Dobroslavić, saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a DNŽ Branko Bačić i glavnik tajnik HDZ-a Miljan Brkić te brojni načelnici susjednih općina.

U svome govoru gosp. Karamarko se posebno osvrnuo na unutarnju snagu našega naroda koji u dubini svoje nacionalne svijesti treba pronaći energiju za borbu sa svim teškoćama u kojima se nalazi. Ostavio je dojam potpuno suprotan onome kakvim ga prikazuju mediji i oduševljenje njegovim toplim pristupom, nadahnjujućim govorom s dozom humora bilo je to više.

Nova snaga i novi vjetar u leđa ove zajedničke koalicije u Korčuli trebalo bi potaknuti sve birače da izađu u nedjelju na izbore i zaokruže listu broj 2 za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Korčule.

GCD

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DtJcd5y4_fg[/youtube]

1534964_1420816108221815_3470185079907235309_o 11082268_767152596717114_3868112749343216788_o 10420778_767152163383824_1156799637675528795_n

Pošalji dalje:

8 komentara “Karamarko oduševio Korčulane na skupu u Domu kulture

 1. epošta (Uredi)

  sva četiri kandidata s zamjenicima su OK Ljudi ,ali ovdi ima neka nejasnoča.
  kako postoji podatak da su svi u radnom odnosu ,da li će dvojica pobjednika obnašat svak po dva posla tj imati dva osobna dohotka svaki misec ili samo jedan iz opčine,di će im bit radno misto.
  Čudi me da se nitko od 4 kandidata nije od temu izjasni ,a nije novinar radia korčule istima ni postavi takvo pitanje.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Tino A. (Uredi)

   Mislim da je sutra (petak) na Radio Korčuli sučeljavanje kandidata, vjerujem da će i takvo pitanje bit postavljeno.

   Moje informacije su da oba zamjenika neće bit profesionalci, ali gradonačelnici hoće, što znači da će imat samo jedan dohodak vezan uz dužnost/radno misto koje obnašaju (gradonačelnik Grada Korčule) i radit samo taj posao.

   Dakle “cijena” (da se tako izrazim) koju ćemo kao građani plaćat za buduću vlast bit će ista neovisno koja lista pobijedi (ako su moje informacije točne), i ista kao što je bila i za dvogodišnjeg mandata 2013-2015. Vinka Kapeline (zamjenik Ivan Silić) a što je također manje nego kad je bio na vlasti Duhović 2009 – 2013 (zamjenik Stenek) kada su obojica bili profesionalci u radnom odnosu u Gradu. To je bila i “najskuplja” varijanta.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
   1. epošta (Uredi)

    ,a može li se doznat koliko zamjenik gradonačelnika u postocima ima manju platu od zamjenika gradonačelnika(profesionalca koji ne radi ni jedan drugi posao) ako je isti(dogradonačelnik) u radnom odnosu ili mirovini što je bio primjer za prošlog dogradonačelnika.
    Molim prethodni post ne objaviti jer nije bio komplet upit.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
    1. Tino A. (Uredi)

     Na žalost, ne znam. Prošli zamjenik (Silić) nije bio u radnom odnosu u Gradu Korčuli kao zamjenik gradonačelnika. Koliko je naknadu primao ne znam (i da li je), ali se vjerojatno može lako pronać podatak sa službenih stranica grada iz proračuna.

     Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Anonymous (Uredi)

  Divan govor,
  nije znao o čemu bi, pa ajmo malo o bisti Broza Tita..ma molim vas…
  Dosta je više tih prica, i onda mi netko pokusava dokazeti da HDZ Korčule hoce i može ici naprijed..
  Ovaj govor je cista vrtnja u krug. Bitno je da su kandidati za čelne funkcije stari ‘oko 35 godina’ (?).. to je razlog za izaci na izbore i zaokruziti broj 2! Stvarno nadahnuti govor. Hvala, gospodine Karamarko! Uvjerio si nas!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Miiis (Uredi)

  A da o cemu ce on nego o partizanima ,kostima,titu,oli ima kakvi program.
  Tunel!! blago mu se.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Gulisha (Uredi)

  Koja je svrha lokalne samouprave i njene politike kada “Gazda Stranke” podrži svoga kandidata na način da priča o jugokomunističkim “demonima” , nesposobnosti Milanovića i nacionalnom jedinstvu.Sve je to lijepo i krasno za one koji očito takve priče žele čuti ,ali gdje je tu neposredni interes birača Općine Korčula te zašto težište nije bilo prebačeno na predlaganje konkretnih mjera koje ovaj Grad i Općinu mogu izbavit iz 10-godišnje stagnacije?Ili sam ja možda u krivu pa su ipak glavni problem Korčule i njenog razvoja jugokomunisttički demoni koji po podrumima pričaju borbene sa Sutjeske!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. jeeee (Uredi)

  Uvik iste price, partizani, tito, milanovic, pa daj reci bar jednu stavku sto si napravio,sto ces napraviti, ovo je postalo prepredosadno vise, neznam vise kako ti se da govorit uvik isto…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.