„Stenek ima znanje, iskustvo, snagu i entuzijazam koje Korčula treba“

Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić na poziv korčulanske podružnice HNS-a posjetila je grad Korčulu kako bi dala podršku koalicijskom kandidatu Francu Steneku koji u drugi krug izbora ulazi s 10% prednosti. Tako se ministrica pridružila predizbornom skupu u Račišću gdje je istaknula dugogodišnju plodonosnu suradnju koalicijskih partnera SDP-a, HNS-a i HSU-a.

„Vjerujem u pobjedu našeg kandidata Franca Steneka i njegovog zamjenika Lovru Krstulovića. Oni su znanje, iskustvo, snaga i entuzijazam, ono što gradu Korčuli treba.“ naglasila je Andrea Zlatar Violić.

U pratnji saborskog zastupnika Mladena Marelića, kandidata za gradonačelnika Grada Korčule Franca Steneka i njegovog zamjenika Lovre Krstulovića, predsjednika županijske ogranizacije HNS-a Valentina Dujmovića i tajnika ŽO HNS-a Vedrana Kunice, ravnateljice Gradske knjižnice „Ivan Vidali“ Tajane Grbin, te predsjednice korčulanskog HNS-a Lee Čumbelić, ministrica je prošetala i starom gradskom jezgrom Korčule.

Po završetku razgledavanja, ministrica Zlatar Violić vrijeme je provela u druženju s ravnateljicama i djelatnicama tamošnjeg Gradskog muzeja, Gradske knjižnice i Centra za kulturu, te se podrobnije upoznala s problematikom i nastojanjima čelnih žena u kulturi grada Korčule.

Na kraju svog boravka na Korčuli izrazila je zahvalnost na dugogodišnjoj vjernosti račiških birača „po kojim bi i državni i lokalni izbori završavali u prvom krugu u korist koalicije“, te obećala punu potporu novim projektima u Račišću, ali i najavila skori posjet gradu Korčuli na čelu s novim gradonačelnikom Francom Stenekom, stoji u priopćenju za medije kojeg potpisuje ŽO HNS-a DNŽ.

(dv)

Pošalji dalje:

5 komentara “„Stenek ima znanje, iskustvo, snagu i entuzijazam koje Korčula treba“

 1. a&ton (Uredi)

  A gospođa ZLATAR Violic upravo ima aferu s putnim troškovima,i onim prekomjernim i neopravdanim, (nalaz državne revizije). Njeno ministarstvo je najgore po tom pitanju, a takođe po financiranju najogavnijih projekata u kulturi, od Frljicevih ZOO prestava u HNK I.P.Zajc Rijeka.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Hrvat (Uredi)

  A meni se cini da je ovo gruba zloupotreba gradskih institucija u predizborne svrhe!!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. sulejman (Uredi)

  Čovječe neki ministri toliko toga malo činu, ili ništa ne činu da ih ne znamo ni imenom ni likom, ali eto sad s ovom aferom svi će mo je upoznat. Ta stvarno nije prstom mrdnula od kada je u Vladi. Ma ona Giraldi Jurkić baren bi se sredila, ko prava dama. Ova je ,Bože mili jao. Hoće joj se lancun kako Houdeku.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. a&ton (Uredi)

   Vesna Girardi je bila kao primadona, svaki njen prikaz u javnosti je kao odlazak u operu.
   a najviše mi se sviđa Mrak Sataraš

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Vica (Uredi)

  A jel su korčulanski bankomati imali dovoljno novaca za njene prstiće?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.