Dupini i bez Boškovića bolji od Rusa

U sklopu proslave 80. obljetnice od osnutka Korčulanskog plivačkog kluba (KPK) u Korčuli je u subotu navečer odigrana prijateljska utakmica između hrvatskih i ruskih vaterpolista. Iako su nastupili bez Mihe Boškovića (zbog temperature ostao u Dubrovniku), dupini su pobijedili s 9:6 i tako razveselili do kraja ispunjene tribine tamošnjeg plivališta u moru.

– Do pobjede smo došli u posljednjim minutama utakmice, Rusi su imali 6:6. Vidi se da su naši igrači u punom treningu, da su im teške ruke, pa će se sljedećih dana trebati malo relaksirati – procijenio je Dubravko Šimenc, jedan od mnogobrojnih gostiju na utakmici (uz Antunovića, Lozicu, Paškvalina, Lušića…).

I dok je u Korčuli bio gledatelj, Dudo će u nedjelju u 19 sati na splitskom Zvončacu i igrati u ekshibicijskoj utakmici između Slanih (Školneković, Đuho, Lušić, Polić, Vrbičić…) i Slatkih (Šimenc, Bukić, Paškvalin, Štritof, Vegar…).

– Želimo da ti susreti postanu tradicionalni i da se svake godine održavaju u drugom gradu. Zašto bismo se nalazili samo na sprovodima, ovako je bolje – kazao je Dubravko Šimenc, jedan od idejnih tvoraca tog spektakla.

Anton Filić – Večernji list

Pošalji dalje:

4 komentara “Dupini i bez Boškovića bolji od Rusa

 1. badija (Uredi)

  Veliki događaj ali na žalost je proša u komornom ozračju.
  Mislin da je reprezentacija zaslužila veću podršku.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. mačak (Uredi)

  Ma nema tu priče nego
  SVAKA ČAST REPREZENTACIJI !!! 😉
  Bili su super i bilo je super i bit će opet.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Miriam (Uredi)

  Izjava “Rusi su imali 6:6” podsjeća me na onu iz mog ditinjstva kad je neko sazna da je utakmica završila 0:0 pa je pita “za koga?”

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.